For os starter god forretning med en solid forståelse af data — men data er ikke blot data. Den skal organiseres, forbindes, fortolkes og formidles, så den kan skabe de reelle og værdifulde forandringer, som du er på udkig efter. Det sørger vi for — sammen med hele dit team.

About

Samtidig ved vi også, at det er menneskene bag tallene, der skaber forandringen. Vi kommer til at lytte, forstå og udfordre din forretning med udgangspunkt i hele den digitale kunderejse. På den måde kan vi skabe de datadrevne strategier, der sikrer jeres vækst.

Gå til Business

We are Seachmind

Our Story

Searchmind startede i 2016 med at være et mindre team specaliseret i Search, men spænder i dag langt bredere. Vi er nu flere end 50 specialister, konsulenter og strateger, der hver dag skaber solide digitale vækststrategier, kampagner, content, annoncering og meget mere.

I de seneste 8 år har vi hjulpet hundredevis af ambitiøse virksomheder med at forløse deres digitale potentiale — stadig med samme ærlige rådgivning og stålsatte mindset, som da vi gjorde det første gang.

Our beliefs

We mind your business

Stærke forretninger og store resultater skabes gennem ærlighed, dyb faglighed og en reel nysgerrighed på, hvordan vi kan løfte hinanden og gøre tingene endnu bedre.

We speak human, not data

Data i sig selv har ingen værdi — men det har mennesket, der fortolker. Vi bruger data aktivt og arbejder med den, så alt giver mening for os selv, vores kunder — og deres forretning.

Growing people, growing business

Vækst handler ikke kun om tal. Det handler også om at være ambitiøse på hinandens vegne. Hos Searchmind skaber vi rummet for at alle kan udvikle sig og vokse — fagligt og personligt.

Leading change

Vi tør udfordre, flytte grænser og skabe nye indsigter — samtidig med, at vi tager ansvar for at holde hvad vi lover. Derfor har du altid ét dedikeret team. Hele vejen.

How we work

Vi hjælper dig med at skære igennem og nå ud til dem, der betyder mest. Det hele starter med en dybdegående forståelse af jeres forretning, udfordringer og ambitioner, hvorefter vi i tæt samarbejde udforsker jeres muligheder og de mest effektive anbefalinger. Det hele baserer vi på data, de nyeste teknologier og de bedste metoder til at drive trafik og konvertering. I får et ambitiøst team, der er særligt udvalgt til opgaven — og som bliver på opgaven hele vejen.

The office vibe

Kom indenfor. Searchminds kontor i hjertet af Aarhus er dér, hvor vi sammen med vores kunder brainstormer, laver strategier og planlægger vækstrejser. Samtidig er det også dér, hvor vi alle bruger tid sammen som team — både i og udenfor arbejdstiden.

Gå til People

Great minds thrive together

Vi tror på, at det stærke team er baseret på et stærkt værdisæt og tætte relationer. Derfor bruger vi tid sammen på faglige team-events, ligesom vi arbejder aktivt med værdidrevet rådgivning — og samarbejde.

Hos Searchmind bliver du en del af et hold, der værdsætter ærlighed, pålidelighed, gode idéer og fremfor alt: Personlig udvikling.

Join us