Videoproduktion

DAWN DESIGNS

“Livet skal være simpelt og nemt at nyde”

-Thomas Kristensen, DAWN DESIGNS

Med et ønske om at få skabt videomateriale, som både afspejler brandets værdier og kan cuttes ned i mindre bidder til annoncering kom DAWN DESIGNS til os.

DAWN DESIGNS er et dansk brand grundlagt på en fælles passion om at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler, og skabe rammerne for en nemmere og mere bæredygtig hverdag.
Som et værdidrevet brand skaber de meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og bæredygtighed. Med en vision om at gøre hverdagen mere behagelig, mener de, at godt design er mere end æstetik. Det handler om oplevelser.

Kreativ videoproduktion

Hvordan får man følelsen af nyvasket sengetøj frem igennem video? Med fokus på close-ups, sengetøjet i brug og alle de fine farver som det findes i. Det færdige videomateriale bliver versioneret til de forskellige annonceplatforme som DAWN DESIGNS bevæger sig på – og tilpasses til det enkelte sted i kunderejsen, som brugeren befinder sig.

Se et udpluk af formaterne som vi har leveret til DAWN DESIGNS her

 

"Searchmind er altid klar på at følge vores vilde idéer til dørs. Deres kreative hjerner hjælper os med videoproduktion og hjælper os med at finde den helt rette vej, som både fremviser vores brand og produkter på bedste vis."

Andre resultater