fbpx
luk menu

Digital konsulent – Fuldtid

Searchmind ApS er blandt Danmarks førende search-bureauer

Mange års erfaring i optimering af danske og internationale virksomheders synlighed i Google via SEO og Google AdWords

Searchmind søger en Digital Rådgiver med stort drive til vores kontor i hjertet af Aarhus.  Du kommer til at arbejde med nogle af de bedste i branchen, i en dynamisk virksomhed med massiv vækst. Vi arbejder med værdibaseret salg og stræber altid efter at skabe stærke og langvarige relationer. Vi er datadrevet og bruger indsigt kombineret med forretnings forståelse til at skabe succes online for både store og små virksomheder i ind- og udland.

Som arbejdsplads er vi en virksomhed med et ungt og dynamisk team, hvilket betyder, at vi det bedste argument vinder og at der ikke er langt fra ord til handling. Det betyder også, at vi knokler for at være de bedste og hele tiden udfordre status quo. Derfor vil vores kommede kollega komme til at indgå i en virksomhed med upræget vindermentalitet og teamspirit, hvor det forventes at alle tager ansvar for vores fremtidige udvikling og vækst.

Vi har et meget tæt samarbejde med Google i Dublin, hvor et team af specialister sidder klar til at hjælpe os med at servicere vores kunder. Vi forventer, at du som medarbejder, har en interesse i at dygtiggøre dig som rådgiver ved at tage Google egne certificeringer, således vi kan yde den mest kvalificerede rådgivning i branchen.

 

Vi søger

Vi søger lige nu en erfaren digital rådgiver, der kan være med til at løfte vores salg og håndtere en stadig voksende efterspørgsel efter vores services, i en meget kompleks branche. Din rolle som strategisk rådgiver,  gør dig ansvarlig for at repræsentere Searchmind i den indledende fase med kunden, inden vores projektledere og specialister tager over. Derfor vælger vi følgende højt:

 • At du er dygtig til at kommunikere klart, hvor du kan gøre en forskel, og hvorfor Searchmind er det sikre valg.
 • At du har forretningsforståelse, og at du arbejder for at hjælpe potentialle kunder til succes.
 • At du formår at opbygge gensidig tillid i salgsprocessen.
 • At du tænder på at blive målt på din aktivitet og performance.

 

Arbejdsopgaver

Du bliver 100% ansvarlig for at booke dine egne kundermøder og at drive din egen pipeline for at overholde de opsatte vækstmål ved hjælp af kold kanvas salg. Selvom vi arbejder med kold kanvas, er vi ekstremt forberedte i vores opsøgende salg og forventer, at du har erfaring med udarbejdelse af salgspræsentationer. Din primære tid vil blive brugt på mødebooking, mødeforberedelse, afholdelse af møder, tilbudsgivning og opfølgende salgsarbejde.

 

Vores forventinger til dig

Vi forventer at du har +2 års erfaring fra bureau og derfor har naturlig forståelse for SEO og Google AdWords. Vi forventer at du kan arbejde struktureret og selvstændigt. At du har udpræget vintermentalitet og kan indgå i et team. Du er ikke bange for at tage ansvar og arbejde proaktivt.

 

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads i hjertet af Aarhus i et ungt og dynamisk team i massiv vækst.
 • En arbejdsplads med højt til loftet
 • Lækker frokostordning med fokus på økologi og sund mad
 • Ansvar og medindflydelse
 • Et stærkt fællesskab
 • Månedlig vidensdeling / strategidag
 • Fredagsøl minimum en gang om måneden
 • Personaleture / -events 4 gange om året.

 

Ansøgningen sendes hurtigst muligt til:

Partner & Kontaktchef Anders Bjerre, anders@searchmind.dk

Har du har yderligere spørgsmål, kan Anders kontaktes på 2826 4789 eller ovenstående mail.

 

Om Searchmind

Hvis du ønsker at lære med om os, er du velkommen til at læse mere på searchmind.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du samarbejde med os?

Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning der matcher din virksomheds behov, så du får den rette synlighed i Google, der konverterer og skaber omsætning.