Google Ads Hjælp

Få professionel hjælp til din opsætning, administration og optimering af Ads

Kunne du virkelig godt tænke dig at annoncere på Ads, men ikke har de nødvendige færdigheder til at kunne følge det til dørs? Og endnu værre – ved du ikke hvor du skal starte, da Ads er et forholdsvis stort univers? Så er dette din heldige dag. For du er landet på Searchminds hjemmeside!

Hos Searchmind har vi igennem en lang årrække indsamlet viden og erfaring, der gør at vi kan hjælpe dig med præcis denne hovedpine. Vi ved hvad der skal til og næsten endnu vigtigere – hvad der ikke skal til!

Professionel hjælp til hele Google Ads universet

Google Ads er en stor størrelse. Så stor en verden, at de færreste marketingansatte kan mestre den. Mange tror at de kan efter et par kampagner, men sandheden og hemmeligheden til succes bag hele Google Ads universet ligger i detaljen. Annoncerer du på den rigtige platform? Til den rigtige enhed? På det rigtige tidspunkt? Er du klar over, hvad du får igen for din investering og vigtigst af alt – om det er en god investering?!

Spørgsmålene er mange, for at vurdere om indsatsen giver grønne tal på bundlinjen. Det er i al sin enkelthed med at stille de rigtige spørgsmål til sig selv og sin konto, for at kunne udnytte markeder og mulige afkroge, som ikke engang din største konkurrent udnytter. Vi er hos Searchmind specialister i at hjælpe med opsætningen, vedligeholdelse og optimering af alle de forskellige annonceringstyper på Google Ads, og vi vil hellere end gerne også hjælpe dig!

Der findes mange forskellige muligheder for annoncering på Google, nedenfor ses der et kort udsnit.