fbpx
luk menu

YouTube

Få annoncering på YouTube med din video

Har du et nyt brand, du gerne vil have skabt større bevidsthed om? Har du en lækker film, man ikke kan lade være med at se til ende? Så kan og bør YouTube-annoncering være noget du skal kigge på.

YouTubes stigende betydning i dagligdagen har vist, at den kan bruges til så meget mere, end blot at vise søde kattevideoer og sjove klip, hvor folk kommer til skade. Det er blevet en stor faktor, når der skal skabes kendskab til dit brand.

Alle YouTube videoer kan være en annonce!

Er det ikke dyrt? Måske. Hvad er dyrt? Hvis det giver dig pengene mange gange retur og værdi på andre fronter, er det så stadig dyrt?

Youtube er en af de gode annonceringsmuligheder, hvis du har et nyt brand eller produkt, som du gerne vil have skabt større bevidsthed om. Der kan segmenteres direkte efter en specifik målgruppe, hvilket øger chancen for, at annoncen bliver vist til de helt rigtige personer betydeligt. Der kan målrettes efter køn, alder, placering og meget mere!

youtube-video-annoncering

Man ser jo aldrig de irriterende YouTube reklamer!

Nogen gør, og nogen gør ikke. Er det en god video, kan det skabe et større kendskab til dit brand end noget andet. Hvis en bruger klikker “skip annonce”, så koster det dig faktisk ingenting! Det betyder faktisk, at hvis din reklame kun bliver set halvvejs og derved bliver skippet, så koster det dig ingen penge og videoannoncen var gratis reklame for dig.

Vil du samarbejde med os?

Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning der matcher din virksomheds behov, så du får den rette synlighed i Google, der konverterer og skaber omsætning.