International Growth

Med vores ambitiøse og performance-drevne tilgang hjælper vi kunder med at vækste og skalere internationalt. Det gør vi på baggrund af den rette ekspertise og skræddersyede strategier, der skaber effektive resultater – hvad end det drejer sig om markedsandele, vækst eller synlighed globalt.  

 

Styrket tilstedeværelse på internationale markeder 

Det kan være svært at navigere uden for Danmarks grænser og kan ofte være forbundet med en langvarig og tung proces, som omfatter en masse forarbejde lige fra det tekniske til den rette markedsindsigt. 

Men med de rigtige kompetencer og knowhow inden for området er der stor sandsynlighed for at opnå international succes, da potentialet ofte er enormt og mulighederne mange. 

Vi er specialister i digital marketing – en disciplin som ikke er begrænset af landegrænser – og derfor tilbyder vi vores ekspertise og rådgivning i alt, hvad der omfatter digital marketing både nationalt og internationalt. Med mange års erfaring har vi hjulpet utallige kunder med at styrke deres tilstedeværelse globalt. 

Bliv klogere på, hvordan vi har skabt succesfulde resultater for RAINS i arbejdet med international skalering her

 

 

En skræddersyet digital go-to-market-strategi 

Hos Searchmind tilbyder vi en række services, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse globalt. Dette indebærer bl.a. en langsigtet strategi, som inkluderer en skræddersyet handlingsplan ud fra virksomhedens behov, målsætninger og forretning. 

Vores specialister tilbyder: 

  • Markedsanalyse og markedsudvælgelse ud fra hvilke markeder, der er mest attraktive samt hvordan vi tilgår dem taktisk.

  • Lokaliseringsstrategier og opbygning af websites, herunder oversættelse af hjemmesider og tilpasning af content.

  • Uvildig rådgivning med udgangspunkt i forretningen.

  • Ambitiøse og realistiske målsætninger samt effektiv eksekvering af initiativerne.

På baggrund af vores vurdering og anbefaling fastlægger vi i samarbejde en fremadrettet international strategi tilpasset din forretning. 

 

Google International Growth Partner

Searchmind er stolt Google International Growth Partner, hvilket giver os en unik adgang til ressourcer, indsigter og viden og gør os godt klædt på til at hjælpe dig med at vækste din forretning internationalt. Samarbejdet er med til at sikre, at vores kunder får den bedst mulige service, når de kommer til os med ønsket om at udvide deres globale tilstedeværelse. 

Samarbejdet bidrager til unikke fordele: 

  • Relevant dataindsigt i markeder verden over, som løbende opdateres i takt med nye indsigter og viden.

  • Mulighed for brugbar sparring og rådgivning med mere end +400 specialister.

  • Adgang til de nyeste værktøjer, træningssessions og workshops, der styrker vores kompetencer på området. 

Vi arbejder ud fra målet om at være ‘best-in-class’ og er derfor altid proaktive hvad angår nye indsigter og muligheder. Vi udfordrer konstant vores mindset til at tænke innovativt i arbejdet med at udvikle vores kunder og deres internationale rejse.  

Tag os med på din internationale vækstrejse

Vi har fuld forståelse for, at processen kan være kompleks, hvorfor vi er her for at hjælpe jer med at ekspandere eller vækste i udlandet. Vores specialister hjælper med at lægge en strategi, der er tilpasset din virksomhed.

Har du et ønske om at prøve kræfter med udlandet? Eller drømmer du om at vækste yderligere på nuværende internationale markeder? 

Kontakt os for en uforpligtende snak i dag.