Senior Client Manager – performance marketing advisor

Vi søger en Senior Client Manager med stort drive og ild i øjnene, der kan hjælpe vores kunder med at opnå deres fulde potentiale.

I tæt samarbejde med et skarpt team af specialister og kreative hjerner er det Client Managerens opgave at udstikke strategien med de rette markedsføringsindsatser, følge op på resultaterne og styrke relationen til kunden.

 

Hvem er Searchmind?

Lad os give dig et billede af den virksomhed, du bliver en del af.

Searchmind er et performance marketing bureau beliggende i Aarhus C – herfra arbejder +40 medarbejdere, der er blandt branchens bedste. Vi arbejder hver dag for at hjælpe vores mere end 300 kunder med at optimere deres digitale tilstedeværelse og vækste deres forretning via Google og de sociale medier.

Vi har store ambitioner for vores næste vækstmål i jagten på virksomhedens tredje Gazelle.

Searchmind er en arbejdsplads, hvor faglig stolthed og det gode humør er i højsædet.
Vi er på en rejse som virksomhed, men man kommer også på en udviklingsrejse som medarbejder, hvor man bliver klædt godt på fra starten af.

– Younes Diab, Business Developer

 

Om stillingen

I rollen som Client Manager bliver du en del af et team med otte knivskarpe kolleger. Det bliver din opgave at rådgive og drive din egen portefølje af kunder, for hvem du skal repræsentere Searchmind.

Med et team af dygtige specialister i ryggen, vil du være ansvarlig for løbende analyse, rådgivning, koordinering og budgethåndtering i relation til dine kunders markedsføringsindsatser.

I vores verden findes den perfekte Client Manager et sted mellem god forretningsforståelse, passion for og erfaring med digital marketing og gode relationelle egenskaber.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver, i grove træk, følgende:

 • Fuldt ansvar for egen kundeportefølje med fokus på strategisk og kompetent rådgivning, der kan sikre vækst hos kunderne
 • Foretage løbende analyse, koordinering og håndtering af kundernes marketingmix og -budgetter
 • Være tovholder på alle indsatser og formidle resultater til kunder, bl.a. via kundemøder og løbende afrapportering

Stillingen er 37 timer om ugen med mulighed for fleksible arbejdstider.

Vi søger en ny kollega med opstart snarest muligt efter nærmere aftale.

 

Hvem er du?

Vi forventer, at du har min. 2-3 års praktisk erfaring med digital marketing og/eller projektstyring med i bagagen fra andet bureau eller virksomhed.

Derudover kræver jobbet, at du er struktureret, kan arbejde selvstændigt og er motiveret for at skabe synlige resultater for dine kunder.

Du vil passe perfekt ind, hvis du ligesom os har en udpræget vindermentalitet, og kan indgå i et udadvendt, energisk hold af marketingspecialister. Hos Searchmind hjælper vi hinanden, når der er tryk på.

Vi vægter følgende højt:

 • Gode kommunikative egenskaber og kan opbygge gode relationer til kunder såvel som kolleger
 • Solid forretningsforståelse – du kan sætte dig ind i kundens forretning og vækste den
 • Du tænder på at blive målt på dine kunders performance
 • Du er positiv, socialt anlagt og engageret

 

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del et stort og sammentømret hold af marketingentusiaster, der konstant arbejder for at udfordre status quo i branchen. Vi er en virksomhed i massiv vækst, og det betyder, at alle løfter i flok og er med til at præge udviklingen af vores produkter.

Vi værdsætter vores kultur på arbejdspladsen og holder løbende fællesarrangementer, fredagsbarer og firmature og har stort fokus på at skabe et inspirerende arbejdsmiljø.

Der ligger en spændende udviklingsrejse og venter, hvis du har den rette indstilling.

Glæd dig desuden til:

 • En alsidig hverdag med rum til at vokse
 • Nyt kontormiljø i Aarhus C med frokostordning og fantastiske kollegaer
 • En arbejdsplads med fleksible arbejdstider, en god atmosfære og flad struktur
 • Gode karriere- og udviklingsmuligheder, vidensdeling og workshops

 

Bliv en del af vores team

Lyder det som noget for dig, så send CV og ansøgning til rekruttering@searchmind.dk.

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Martin Hansen, Head of Client Management, på tlf. 53 89 00 93.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Af hensyn til GDPR vil vi sætte stor pris på, at du undlader oplysninger som helbredsmæssige forhold, CPR-nummer, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning og andre personfølsomme oplysninger i de dokumenter, du sender til os.