Senior Client Manager (København)

Vi søger en Senior Client Manager med stort drive og ild i øjnene, der kan rådgive og vækste sin egen portefølje af kunder fra vores kontor i København. I samarbejde med et skarpt team af specialister, der sidder i Århus, er det din opgave at udstikke strategien med de rette markedsføringsindsatser, formidle resultaterne og styrke relationen til kunden.

 

Om Searchmind

Searchmind er et performance marketing bureau med +35 medarbejdere, der er blandt branchens bedste. Fra vores kontorer i Århus og København arbejder vi hver dag for at vækste vores kunders forretninger – og det tilstræber vi at gøre gennem langsigtede partnerskaber og tæt dialog.

Vi er et ambitiøst team, der arbejder sammen på tværs af afdelinger og kompetencer for at sikre de bedste resultater for vores kunder. Resultater, der sikres af en stærk holdindsats og baserer sig på data.

Som ansat hos os, vil du stifte bekendtskab med en bred skare af kunder – fælles for dem alle er, at de er lige så ambitiøse, som vi er.

 

Om stillingen

I rollen som Senior Client Manager bliver du en del af et team, der refererer til COO, Nicolai Damgaard. Det bliver din opgave at rådgive og drive din egen portefølje af kunder, for hvem du skal repræsentere Searchmind.

Med et team af dygtige specialister i ryggen, vil du være ansvarlig for løbende analyse, rådgivning, koordinering og budgethåndtering for dine kunders markedsføringsindsatser.

I vores verden findes den perfekte Senior Client Manager et sted mellem god forretningsforståelse, passion for og erfaring med digital marketing og gode kommunikative egenskaber.

Dine arbejdsopgaver i korte træk:

 • Fuldt ansvar for egen kundeportefølje.
 • Foretage løbende analyse, koordinering og formidle resultater til kunder.
 • Håndtere kundernes budgetter for marketingindsatser.
 • Være tovholder på alle løbende indsatser og afholde kundemøder.

 

Hvem er du?

Vi forventer, at du har flere års erfaring med i bagagen fra andet bureau eller virksomhed.

Derudover så kræver jobbet, at du er struktureret, kan arbejde selvstændigt og er motiveret for at skabe synlige resultater for dine kunder. Du er ikke bange for at tage ansvar, pitche ind med nye ideer og arbejde proaktivt med egne såvel som dit teams kunder. Hos Searchmind hjælper vi hinanden, når det brænder på.

Du vil passe perfekt ind, hvis du ligesom os har en udpræget vindermentalitet, og kan indgå i et udadvendt, energisk hold af marketingspecialister.

Vi vægter følgende højt:

 • Flere års erfaring med digital marketing fra en lignende stilling.
 • Gode kommunikative egenskaber – i forbindelse med kundeopkald og afrapporteringer.
 • God forretningsforståelse – du kan sætte dig ind i kundens forretning og vækste den.
 • Du er tillidsfuld og kan opbygge gode relationer til kunder såvel som kollegaer.
 • Du tænder på at blive målt på dine kunders performance.
 • Du er positiv, socialt anlagt og engageret.

 

Hvad tilbyder vi?

Du kommer til at indgå i et team af marketing-entusiaster, der konstant arbejder for at udfordre status quo i branchen. Vi er en virksomhed i massiv vækst, hvilket betyder, at alle løfter i flok og er med til at præge udviklingen af vores produkter.

Vi værner om vores kultur på arbejdspladsen og holder løbende fællesarrangementer, fredagsbarer og firmature, som danner grundlag for den rette kultur og miljø.

Du kan glæde dig til:

 • Nyt kontormiljø i København (opstart, de første par måneder, vil være på Århus-kontoret)
 • En arbejdsplads med flad struktur og højt til loftet.
 • Vidensdeling og workshops.
 • Arbejdscomputer og telefon.
 • Frokost- og frugtordning.

 

Bliv en del af vores team

Send din ansøgning til COO, Nicolai Damgaard, på nicolai@searchmind.dk

Har du har yderligere spørgsmål, kan Nicolai kontaktes på 5389 5202 eller ovenstående mail.

Vi holder samtaler løbende samtaler og ansætter, når den rette er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!