Creative Specialist med flair for digital design

Er du vores nye Creative Specialist, der brænder for at skabe fænomenal grafik til digital markedsføring på tværs af kunder og kanaler?

Vi søger en ny kollega, der vil være ansvarlig for den kreative del af vores digitale kampagner igennem produktion af attraktive og effektive designs til vores kunder. 

Om stillingen

Som Creative Specialist vil du hjælpe vores kunder med at udvikle de rette kreativer til deres digitale kampagner, hvor dit primære fokus er at udtænke, udarbejde og oprette fængende creatives på fx hjemmesider, e-mailkampanger, annoncer til sociale medier, Google mv.

Du får ansvaret for hele den kreative proces og vil bl.a. arbejde med:

  • Udarbejdelse af infographics, video og billeder til annoncering
  • Design og layout af white papers, e-bøger og magasiner
  • Design af kreativer til ad sets
  • Design af e-mail templates
  • Design af Sleeknotes o. lign.
  • Understøttelse af SoMe-content med kreativer

Du får derfor masser af muligheder for at udfolde din kreativitet i et digitalt setup og, i samspil med dine kollegaer, udarbejde grafik, der er både visuelt appellerende og ”on brand”.

Vi søger en ny kollega med opstart snarest muligt efter aftale.

Hvem er du?

Du er passioneret omkring design og har en grundlæggende forståelse for typografi, layout, illustration og art direction.

Har du allerede arbejdet professionelt med grafisk design i fx et års tid eller lignende, er der ekstra thumbs up herfra.

Hvis du derimod ikke har erfaring i forvejen, så fortvivl ikke – for os er din uddannelse og erfaring ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har flair for digital grafik og sætter en ære i at skabe flotte, visuelle løsninger.

Hvem er Searchmind?

Lad os give dig et billede af den virksomhed, du bliver en del af.

Searchmind er et performance marketing bureau beliggende i Aarhus C – herfra arbejder +40 medarbejdere, der er blandt branchens bedste. Vi arbejder hver dag for at hjælpe vores mere end 300 kunder med at optimere deres digitale tilstedeværelse og vækste deres forretning via Google og de sociale medier.

Vi har store ambitioner for vores næste vækstmål i jagten på virksomhedens tredje Gazelle.

Searchmind er en arbejdsplads, hvor faglig stolthed og det gode humør er i højsædet.
Vi er på en rejse som virksomhed, men man kommer også på en udviklingsrejse som medarbejder, hvor man bliver klædt godt på fra starten af.

– Younes Diab, Business Developer

Det vi kan tilbyde

Du bliver en del et stort og sammentømret hold af marketingentusiaster, der konstant arbejder for at udfordre status quo i branchen. Vi er en virksomhed i massiv vækst, hvilket betyder at alle løfter i flok og er med til at præge udviklingen af vores produkter.

Vi værdsætter vores kultur på arbejdspladsen og holder løbende fællesarrangementer, fredagsbarer og firmature og har stort fokus på at skabe et inspirerende arbejdsmiljø.

Glæd dig desuden til

  • En alsidig hverdag med rum til at vokse
  • Nyt kontormiljø i Aarhus C med frokostordning og fantastiske kollegaer
  • En arbejdsplads med fleksible arbejdstider, en god atmosfære og flad struktur
  • Gode karriere- og udviklingsmuligheder, vidensdeling og workshops

Bliv en del af vores team

Lyder det som noget for dig, så send CV og ansøgning til rekruttering@searchmind.dk.

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kasper Kolaski, CPO, på tlf. 25 94 91 11.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Af hensyn til GDPR vil vi sætte stor pris på, at du undlader oplysninger som helbredsmæssige forhold, CPR-nummer, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning og andre personfølsomme oplysninger i de dokumenter, du sender til os.