Data Insights & Analytics associate

Hos Searchmind søger vi en datadrevet og teknisk stærk profil, der kan indgå i team med vores CTO, som dagligt håndterer tekniske trackingopsætninger, yder support og laver dataanalyse på tværs af virksomhedens afdelinger og kunder. 

Er den analytiske tilgang din foretrukne, og har du erfaring med programmering (Javascript, Python, R eller lign), så er her en gylden mulighed for at dygtiggøre dig inden for datadrevet markedsføring. 

Vi tilpasser stillingen efter den rette profil, og derfor hører vi gerne fra dig, uanset om du er nyuddannet, har erfaring fra en lignende relevant stilling eller er studerende.

 

Hvem er Searchmind? 

Searchmind er beliggende i hjertet af Aarhus C og herfra arbejder +35 medarbejdere, der er blandt branchens bedste. Vi arbejder hver dag for at vækste vores kunders forretninger, og det tilstræber vi at gøre gennem langsigtede partnerskaber og tæt dialog. 

Vi er et ambitiøst team, der arbejder sammen på tværs af afdelinger og kompetencer for at sikre de bedste resultater for vores kunder. Resultater, der sikres af en stærk holdindsats og baserer sig på data.

Som ansat hos os vil du stifte bekendtskab med en bred skare af kunder – fælles for dem alle er, at de er lige så ambitiøse, som vi er. 

 

Om stillingen

I rollen som Data Insights & Analytics associate kommer du til at arbejde side om side med og referere til vores CTO. Du kommer til at sidde med dataanalyse, opsætning og håndtering af tracking-implementeringer samt udarbejdelse af dashboards til vores kunder. 

Det er derfor afgørende, at du befinder dig godt med en både analytisk og datadrevet tilgang, da du skal være med til at sikre, at vores kunder får konkrete indsigter i deres datasæt. 

Dine arbejdsopgaver i korte træk:

 • Implementering og validering af trackingopsætninger
 • Udarbejdelse af dashboards
 • Visualisering af data efter kunders behov og ønsker
 • Ad hoc tracking og dataopgaver
 • Intern rådgivning om trackingopsætning og dataindsamling

 

Hvem er du?

Vi leder efter den rette profil, der har indsigt i et eller flere programmeringssprog (Javascript, Python, R eller lign.), og derudover er kendskab til et eller flere Google-værktøjer en fordel (Google Tag Manager, Google Analytics eller Google Datastudio). 

Din baggrund er irrelevant – om du er autodidakt, kommer fra et relevant job eller er under uddannelse som datalog, datamatiker, webudvikler eller lignende er ikke så vigtig for os. 

Til gengæld er dit tekniske flair, programmeringskompetencer, interesse i dataanalyse og kendskab til Googles systemer afgørende. 

Vi vægter følgende højt:

 • Du er detaljeorienteret og en dygtig fejlfinder/problemløser
 • Du er analytisk stærk og elsker at dykke ned i data
 • Du har flair for det tekniske – opsætninger og systemer 
 • Du har erfaring med et eller flere programmeringssprog

 

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af et hold af specialister, generalister og kreative folk, der konstant arbejder for at udfordre status quo i branchen. Vi er en virksomhed i massiv vækst, og det betyder at alle løfter i flok og er med til at præge udviklingen af vores produkter.  

Vi værner om vores kultur på arbejdspladsen og holder løbende fællesarrangementer, fredagsbarer og tager på firmature, som ryster os sammen og skaber god stemning.

Du kan glæde dig til:

 • Nyt kontormiljø i flotte lokaler i Aarhus C
 • Fagligt stærke kollegaer, der konstant udvikler hinanden
 • Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde
 • Sund frokostordning og frisk frugt 
 • En arbejdsplads med flad struktur og højt til loftet
 • Vidensdeling og workshops

 

Bliv en del af vores team

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning til CTO, Christian Grøtner, på mail: christian@searchmind.dk – ligeledes hvis jobopslaget skulle give anledning til spørgsmål, kan du ringe på på tlf.: 2594 9110. 

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette er fundet. 

Vi glæder os til at høre fra dig!