Head of PPC

Vil du være med til at vækste en portefølje af ambitiøse virksomheder i Danmark såvel som internationalt – og vil du lede teamet, der eksekverer på vores kunders PPC-strategier? Så er stillingen som Head of PPC noget for dig. I samarbejde med dit team skal du udstikke retningen i vores PPC-afdeling, tage del i det daglige arbejde samt stå i spidsen for og bidrage til et arbejdsmiljø, hvor fagligheden konstant udvikles.

 

Om Searchmind

Searchmind er et performance marketing bureau beliggende i hjertet af Aarhus – herfra arbejder +35 medarbejdere, der er blandt branchens bedste. Vi arbejder hver dag for at vækste vores kunders forretninger, og det tilstræber vi at gøre gennem langsigtede partnerskaber og tæt dialog.

Vi er et ambitiøst, ungt team, der arbejder sammen på tværs af afdelinger og kompetencer for at sikre de bedste resultater for vores kunder. Resultater, der sikres af en stærk holdindsats, baserer sig på data og skaber værdi.

Som ansat hos os, vil du stifte bekendtskab med en bred skare af kunder – fælles for dem alle er, at de er lige så ambitiøse, som vi er.

 

Om stillingen

I rollen som Head of PPC får du ansvaret for Searchminds PPC-afdeling – med alt hvad det indebærer af kontinuerlig udvikling af teamet, sætte standarden for det faglige niveau, udstikke strategiske initiativer og sikre, at afdelingen er opdateret efter ”best practice”. Du vil desuden komme til at indgå i teams af dedikerede medarbejdere på tværs af produkter og afdelinger i virksomheden.

Din dagligdag vil både være præget af interne opgaver (generelle procedurer, udvikling af set up, koordinering mv.) samt hands-on arbejde på den enkelte kundes konti.

Dine arbejdsopgaver i korte træk:

 • Ansvar for produktet herunder: Search, Shopping, Display, YouTube etc.
 • Daglig ledelse og udvikling af PPC-team – faglig såvel som personlig ledelse.
 • Rekrutteringen af nye medarbejdere til teamet.
 • Udarbejde Paid Search-strategier og optimeringer på kunder.
 • Deltage i kundemøder, pitches, konferencer mv.

Som Head of PPC bliver du en del af en sund, etableret virksomhed i vækst, hvor mulighederne for både personlig og faglig udvikling er i højsædet. Lysten til at lære og udfordre status quo er drivkraften i hverdagen samtidig med, at balancen mellem arbejde og privatliv vægtes højt.

 

 

Hvem er du?

Vi søger en fagligt stærk profil, der har erfaring fra andet bureau eller virksomhed, så vi forventer med andre ord, at du har helt styr attributionsmodeller og profitoptimeringer. Erfaring med teamledelse er en fordel, men ikke et krav, så længe det falder dig naturligt at gå forrest.

Du har formentlig en uddannelse på bachelorniveau, men vigtigst er det, at du har erfaring med Google Ads, hvilket gør dig i stand til at påtage dig rollen som specialist. Du arbejder analytisk, er forretningsorienteret og har evnerne til at sætte dig ind i den enkelte kundecase og se nye muligheder.

Du vil passe perfekt ind, hvis du ligesom os har en udpræget vindermentalitet, og kan indgå i et energisk hold af marketingspecialister.

Vi vægter følgende højt:

 • 3-4 års erfaring fra specialiststilling eller lign.
 • Du er analytisk, ansvarsfuld og fagligt stærk.
 • Du har god forretningsforståelse, kan sætte dig ind i kundens forretning og vækste den.
 • Du er tillidsfuld og kan opbygge gode relationer til kunder såvel som kollegaer.
 • Du er positiv, socialt anlagt og engageret.

 

Hvad tilbyder vi?

Du kommer til at indgå i et team af marketingentusiaster, der konstant arbejder for at udfordre status quo i branchen. Vi er en virksomhed i massiv vækst, hvilket betyder at alle løfter i flok og er med til at præge udviklingen af vores produkter.

Vi værner om vores kultur på arbejdspladsen og holder løbende fællesarrangementer, fredagsbarer og tager på firmature, som ryster os sammen og holder humøret højt i hverdagen.

Du kan glæde dig til:

 • Nyt kontormiljø i Aarhus C.
 • Arbejdscomputer og telefon.
 • Sund frokostordning og frisk frugt hver dag.
 • En arbejdsplads med flad struktur og højt til loftet.
 • Vidensdeling og workshops.

 

Bliv en del af vores team

Send din ansøgning til CPO, Kasper Kolaski, på kasper@searchmind.dk.

Har du har yderligere spørgsmål, kan Kasper kontaktes på +45 3012 4272 eller ovenstående mail.

Vi holder samtaler løbende samtaler og ansætter, når den rette er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!