Bliv Head of Recruitment & People Operations i Searchmind

Velkommen til!

At du er her i vores jobopslag betyder, at du er nysgerrig på stillingen og os som virksomhed. Eller at du sad på toilettet og scrollede og kom til at klikke på opslaget ved et uheld. Men uanset årsag, nu er du her og hvis du er lidt nørdet omkring hvordan man tiltrækker og spotter den bedste kandidat i en rekrutteringsproces og får sat struktur på ting som onboarding og HR-jura, så synes vi du skal læse videre.

Hvem er Searchmind?

Først må vi dog hellere præsentere os selv lidt nærmere.

Vi er et Performance Marketing bureau baseret i hjertet af Aarhus på Klostergade. Vi blev grundlagt i 2016 og er siden vokset til en virksomhed på 43 ansatte med en millionomsætning og indtjening.

Vores hverdag går med at hjælpe virksomheder som Salling Group, POMPdeLUX og JBS med at øge synligheden, drive trafik og skabe omsætning.

Nu ved du en smule om os. Og nu vil du sikkert gerne vide hvad det er vi har brug for, så du ved om det kan være dig

Hvad har vi brug for?

Helt klassisk, så kommer der lige en liste med bulletpoints. Vi ville gerne være mere kreative, men da vi forsøgte os med at skrive afsnittet som et eventyr med dig som hovedpersonen, så blev det altså lidt for meget.

Så det vi har brug for er:

  • En person, der sørger for at alt omkring GDPR, ansættelseskontrakter, opsigelser, barsel osv. spiller max. Kort sagt, så er det din fornemmeste opgave at sørge for at der er styr på HR-jura.
  • En person, der har ansvaret for vores rekruttering og derfor skriver jobopslag, styrer hvilke kanaler vi bruger til at markedsføre vores jobs, skriver ud til relevante kandidater og screener de ansøgere, der kommer med de metoder du synes er de bedste.
  • En person, der sætter struktur på pre-, on- og offboarding af medarbejdere, så nye medarbejdere får en flyvende start og medarbejdere, der skal videre fra os får en god oplevelse.
  • En person, der taler og skriver både flydende dansk og engelsk samt kan møde op på kontoret i Aarhus på daglig basis.

For os betyder det ikke så meget hvilken uddannelse eller hvor mange års erfaring du har. Det vigtige er, at du er topmotiveret for at løse de opgaver vi har nævnt og at du har prøvet at løse dem i praksis i én eller flere andre virksomheder, så du ved hvilke ting, der virker og ikke virker.

Du kan dog godt være specialist i rekruttering eller People Operations, men gerne ville have den anden del med i dit næste job, fordi du har lyst til at prøve kræfter med flere elementer af HR.

Det vi kan tilbyde

Dette er en fuldtidsstilling, arbejdsstedet er på kontoret i Klostergade. Så er det ude af verden og startdato er hurtigst muligt.

Vi kan selvfølgelig tilbyde alle de klassiske ting som frokostordning, frugt, gratis kaffe, the og kolde drikkevarer, arbejdscomputer og telefon.

Du kommer til at referere direkte til vores CEO, Anders Bjerre, da dette er så vigtig en position. Derudover vil du på sigt kunne få både personaleansvar for en studerende og siden én eller flere fuldtidsmedarbejdere i takt med at vi vokser.

Vigtigst af alt kan vi dog tilbyde et sammenhold og en udviklingsrejse, som er ulig alt andet du kommer til at opleve i din karriere.

Ja, det er store ord, men vi mener det.

Rekrutteringsprocessen

I rekrutteringsprocessen handler det om for os, at finde ud af om vi passer til dig og om du vil trives og lykkedes ved os. Det gør vi ved, at du først sender dit CV til rekruttering@searchmind.dk og derefter modtager du et link til en TT38, der er en styrkebaseret adfærdsprofil. Kan vi se på den, at der er sandsynlighed for, at du vil kunne få det godt i vores team og kultur, så tager vi en kort telefonsamtale med dig og afklarer om din motivation og praktiske forventninger stemmer overens med hvad vi kan tilbyde. Til sidst kommer du igennem 2 samtaler, hvor du møder ledelsen og ser kontoret. Vi afholder samtaler i uge 3.

Så send dit CV til rekruttering@searchmind.dk inden d.09/01 og kom videre i processen.

Du vil ikke fortryde det!