Head of SEO

Kan du udstikke retningen i vores SEO-afdeling, og har du drivet til at lede og udvikle specialisterne, der dagligt eksekverer på vores kunders SEO-strategier? Så er stillingen som Head of SEO måske noget for dig. Sammen med et team af dygtige specialister bliver det din opgave at deltage i det daglige arbejde og samtidig stå i spidsen for og bidrage til et arbejdsmiljø, hvor fagligheden konstant udvikles.

Om Searchmind

Searchmind er et performance marketing bureau beliggende i hjertet af Aarhus – herfra arbejder +35 medarbejdere, der er blandt branchens bedste. Vi arbejder hver dag for at vækste vores kunders forretninger, og det tilstræber vi at gøre gennem langsigtede partnerskaber og tæt dialog.

Vi er et ambitiøst, ungt team, der arbejder sammen på tværs af afdelinger og kompetencer for at sikre de bedste resultater for vores kunder. Resultater, der sikres af en stærk holdindsats, baserer sig på data og skaber værdi.

Som ansat hos os vil du stifte bekendtskab med en bred skare af kunder – fælles for dem alle er, at de er lige så ambitiøse, som vi er.

Om stillingen

Som Head of SEO får du ansvaret for Searchminds SEO-afdeling – med alt hvad det indebærer af kontinuerlig udvikling af teamet, sætte standarden for det faglige niveau, udstikke strategiske initiativer og stå i spidsen for vores SEO-produkt, der sikrer vores kunders organiske vækst. Du vil desuden komme til at indgå i teams af dedikerede medarbejdere på tværs af produkter og afdelinger i virksomheden.

Din dagligdag vil både være præget af interne opgaver (generelle procedurer, udvikling af set up, koordinering mv.) samt hands-on SEO-arbejde for vores kunder.

Dine arbejdsopgaver i korte træk:

 • Ansvar for SEO-afdelingen og produkt.
 • Daglig ledelse og udvikling af SEO-team – faglig såvel som personlig ledelse.
 • Udarbejde SEO-strategier i samarbejde med et stærkt team af specialister.
 • Rekrutteringen af nye medarbejdere til afdelingen.
 • Deltage i kundemøder, pitches, konferencer mv.

Som Head of SEO bliver du en del af en sund, etableret virksomhed i vækst, hvor mulighederne for både personlig og faglig udvikling er i højsædet. Lysten til at lære og udfordre status quo er drivkraften i hverdagen samtidig med, at balancen mellem arbejde og privatliv vægtes højt.

 

Hvem er du?

Vi søger en fagligt stærk profil, der har erfaring fra andet bureau eller virksomhed, så vi forventer med andre ord, at du har helt styr alt hvad der rører sig inden for SEO. Erfaring med teamledelse er en fordel, men ikke et krav, så længe det falder dig naturligt at gå forrest.

Du har formentlig en uddannelse på bachelorniveau, men vigtigst er det, at du har erfaring med søgemaskineoptimering, hvilket gør dig i stand til at påtage dig rollen som specialist. Du arbejder analytisk, er forretningsorienteret og har evnerne til at sætte dig ind i den enkelte kundecase og se nye muligheder.

Du vil passe perfekt ind, hvis du ligesom os har en udpræget vindermentalitet, og kan indgå i et energisk hold af marketingspecialister.

Vi vægter følgende højt:

 • 3-4 års erfaring fra specialist-stilling eller lign.
 • Du er analytisk, ansvarsfuld og fagligt stærk.
 • Du har god forretningsforståelse og kan sætte dig ind i kundens forretning og vækste den.
 • Du er tillidsfuld og kan opbygge gode relationer til kunder såvel som kollegaer.
 • Du er positiv, socialt anlagt og engageret.

 

Hvad tilbyder vi?

Du kommer til at indgå i et team af marketingentusiaster, der konstant arbejder for at udfordre status quo i branchen. Vi er en virksomhed i massiv vækst, hvilket betyder at alle løfter i flok og er med til at præge udviklingen af vores produkter.

Vi værner om vores kultur på arbejdspladsen og holder løbende fællesarrangementer, fredagsbarer og tager på firmature, som ryster os sammen og holder humøret højt i hverdagen.

Du kan glæde dig til:

 • Nyt kontormiljø i Aarhus C.
 • Arbejdscomputer og telefon.
 • Sund frokostordning og frisk frugt hver dag.
 • En arbejdsplads med flad struktur og højt til loftet.
 • Vidensdeling og workshops.

 

Bliv en del af vores team

Send din ansøgning til CPO, Kasper Kolaski, på kasper@searchmind.dk.

Har du har yderligere spørgsmål, kan Kasper kontaktes på +45 3012 4272 eller ovenstående mail.

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når den rette er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!