Mødebooker/Business Coordinator (deltid)

 

Søger du et studie- eller deltidsjob, hvor du kan bruge dine talegaver og udvikle dine kompetencer indenfor salg? Så har vi den rette stilling til dig.

Hos Searchmind søger vi en passioneret mødebooker (Business Coordinator), som kan indlede kontakten til potentielle nye kunder i den danske E-commerce-branche.

 

Om Searchmind

Lad os give dig et billede af den virksomhed, du bliver en del af.

Searchmind er et performance marketing bureau beliggende i Aarhus C – herfra arbejder +40 medarbejdere, der er blandt branchens bedste. Vi arbejder hver dag for at hjælpe vores mere end 300 kunder med at optimere deres digitale tilstedeværelse og vækste deres forretning via Google og de sociale medier.

Vi har store ambitioner for vores næste vækstmål i jagten på virksomhedens tredje Gazelle.

Jeg nyder at være hos Searchmind, for her er min og virksomhedens udvikling i fokus. Jeg er blevet meget klogere på salg, markedsføring og det at være på en ambitiøs arbejdsplads, hvor vi alle sammen sigter efter at blive bedre i fællesskab.”

– Benjamin Yazdandoust, Business Coordinator

Om stillingen

Som Business Coordinator får du ansvaret for at tage kontakt til potentielle kunder med henblik på at booke et efterfølgende møde med vores Business Developers. I den indledende dialog er det din opgave at identificere potentialet for øget digital performance overfor virksomheden.

Efterfølgende vil du skulle koordinere de opfølgende møder mellem virksomhederne og vores business developers.

Jobbet er en fremragende mulighed for at udvikle dine salgskompetencer igennem sparring med dine knivskarpe kollegaer. Du vil lære at booke møder med danske virksomheder i alle størrelser fra mange forskellige brancher.

Stillingen kan være på 10-20 timer om ugen afhængigt af dine ønsker med mulighed for fleksible arbejdstider.

Vi søger en ny kollega med opstart snarest muligt efter nærmere aftale.

Hvem er du?

Arbejdet med at kontakte kunder foregår hovedsageligt på telefonen, og derfor er det vigtigt, at du har talegaverne i orden.

Du behøver ikke have arbejdet med mødebooking før eller have kendskab til vores produkter i forvejen. Vi sørger for oplæring i mødebooking og en grundig introduktion til vores produkter og virksomheden. Det vigtigste er, at du har gåpåmod, flair for at tale med mennesker og brænder for at skabe resultater over telefonen.

Kan du også tjekke størstedelen af følgende punkter af, så er det helt sikkert dig, vi leder efter:

  • Du kan arbejde selvstændigt og er pligtopfyldende
  • Du trives med at være opsøgende og har et stort drive
  • Du er målrettet og har fokus på høj kvalitet i dialogen med kunden
  • Du er en teamplayer, der er villig til at hjælpe dine salgskollegaer og bidrage til den gode stemning
  • Du ser dig selv i stillingen i min. 6 mdr., gerne længere

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del et stort og sammentømret hold af marketingentusiaster, der konstant arbejder for at udfordre status quo i branchen. Vi er en virksomhed i massiv vækst, og det betyder, at alle løfter i flok og er med til at præge udviklingen af vores produkter.

Vi værdsætter vores kultur på arbejdspladsen og holder løbende fællesarrangementer, fredagsbarer og firmature og har stort fokus på at skabe et inspirerende arbejdsmiljø.

Glæd dig desuden til

  • En fast løn plus en attraktiv bonusordning for hver mødebooking
  • Nyt kontormiljø i Aarhus C med frokostordning og fantastiske kollegaer
  • En arbejdsplads med en god atmosfære og flad struktur
  • Fleksible arbejdstider på hverdage mellem 8.00-17.00

Bliv en del af vores team

Lyder det som noget for dig, så send CV og ansøgning til rekruttering@searchmind.dk.

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Jan Kehlet Schou, Head of Sales, på tlf. 60 59 42 72.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Af hensyn til GDPR vil vi sætte stor pris på, at du undlader oplysninger som helbredsmæssige forhold, CPR-nummer, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning og andre personfølsomme oplysninger i de dokumenter, du sender til os.