Mødebooker med interesse for digital markedsføring (deltid)

 

Hvis digital markedsføring er din store passion, får du her en enestående mulighed for at lære af nogle af branchens bedste.

Vi søger en energisk mødebooker, som kan formidle vores viden om digital markedsføring til danske e-commerce-virksomheder – og fortælle, hvorfor de skal vælge netop Searchmind som deres nye samarbejdspartner.

 

Om jobbet

Din opgave er at ringe til danske virksomheder i alle størrelser fra mange forskellige brancher for at arrangere et møde mellem virksomheden og én af dine salgskollegaer.

”Men… Det har jeg aldrig prøvet før”, tænker du måske.

Fortvivl ej!

Du vil lære vores måde at booke møder på og samtidig få indblik i marketingdiscipliner som bl.a. SEO, Google Ads, SoMe-kampagner og E-mailmarkedsføring – kompetencer, som du helt sikkert også kan få stor gavn af i din fremtidige karriere.

Kort sagt vil du få den viden og de færdigheder, der skal til for at kunne identificere, hvordan man som virksomhed kan skabe resultater via digital markedsføring.

Jobbet er derfor en fremragende mulighed for at udvikle din viden om digital markedsføring igennem sparring med dine knivskarpe kollegaer.

Stillingen kan være på 8-20 timer om ugen afhængigt af dine ønsker med mulighed for fleksible arbejdstider.

Hvem er Searchmind?

Lad os give dig et billede af den virksomhed, du bliver en del af.

Searchmind er et performance marketing bureau beliggende i Aarhus C – herfra arbejder +40 medarbejdere, der er blandt branchens bedste. Vi arbejder hver dag for at hjælpe vores mere end 300 kunder med at optimere deres digitale tilstedeværelse og vækste deres forretning via Google og de sociale medier.

Vi har store ambitioner for vores næste vækstmål i jagten på virksomhedens tredje Gazelle.

Jeg nyder at være hos Searchmind, for her er min og virksomhedens udvikling i fokus. Jeg er blevet meget klogere på salg, markedsføring og det at være på en ambitiøs arbejdsplads, hvor vi alle sammen sigter efter at blive bedre i fællesskab.”

– Benjamin Yazdandoust, Business Coordinator

Hvem er du?

Da telefonen bliver dit primære arbejdsredskab, er det vigtigt, at du er en imødekommende person, der er glad for at tale med andre mennesker.

Du behøver ikke have arbejdet med mødebooking, telemarketing eller digital markedsføring før. Vi forventer heller ikke, at du kender til vores produkter i forvejen.

Det vigtigste er, at du har gåpåmod, flair for at tale med mennesker og brænder for at udvide dine kompetencer – så skal vi nok sørge for oplæring i mødebooking og en grundig introduktion til vores produkter og virksomheden.

Og så håber vi, at du ser dig selv i stillingen i mindst 6 mdr. (gerne længere) og er en teamplayer, der holder humøret højt og bidrager til den gode stemning.

Det, vi kan tilbyde

Du bliver en del et stort og sammentømret hold af marketingentusiaster, der konstant arbejder for at udfordre status quo i branchen. Vi er en virksomhed i massiv vækst, og det betyder, at alle løfter i flok og er med til at præge udviklingen af vores produkter.

Vi værdsætter vores kultur på arbejdspladsen og holder løbende fællesarrangementer, fredagsbarer og firmature og har stort fokus på at skabe et inspirerende arbejdsmiljø.

Glæd dig også til

  • En fast løn plus en attraktiv provisionsordning med bonus for hver mødebooking
  • Nyt kontormiljø i Aarhus C med frokostordning og fantastiske kollegaer
  • En arbejdsplads med en god atmosfære og flad struktur
  • Fleksible arbejdstider på hverdage mellem 8.00-17.00

Bliv en del af vores team

Lyder det som noget for dig, så send CV og ansøgning til rekruttering@searchmind.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Jan Kehlet Schou, Head of Sales, på tlf. 60 59 42 72.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Af hensyn til GDPR må du gerne undgå oplysninger som CPR-nummer og andre personfølsomme oplysninger i de dokumenter, du sender til os.