Paid Social Specialist

 

Ligger din passion inden for Paid Social-området, og kan du skabe resultater på kanaler som Meta, LinkedIn og Pinterest? Vi leder efter en specialist til vores Paid Social Team med netop dét mindset. Har du erfaring med annoncering, kampagneplanlægning og udvikling af strategier på sociale medier, og kan du koble det med en solid forretningsforståelse, så tag et nærmere kig på denne mulighed. 

 


Arbejdet som Paid Social Specialist

Du bliver en del af vores Paid Social Team, som dagligt eksekverer, udvikler og samarbejder med kunder, der har marketingindsatser og projekter på diverse sociale kanaler. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, for hvem din fornemmeste opgave er at koble de enkelte Paid Social-kanalers egenskaber og muligheder med dine kunders forretninger og vækstmål. Det bliver din opgave at planlægge og eksekvere på kundernes kampagner, samtidig med at du er deres forretningsmæssige sparringspartner på Paid Social-området.

Du kommer også til at indgå forskellige kundeteams, som dannes på tværs af vores specialistafdelinger. Vi vægter faglig sparring og samarbejde på tværs af discipliner højt og sætter en ære i at skabe stærke resultater sammen med vores kunder.

Dit ansvarsområde indebærer mere specifikt:

 • Tilrettelægning af Paid Social-strategier med udgangspunkt i kunderejsen
 • Eksekvering på og optimering af kampagner/annoncer og på div. sociale platforme
 • Budgethåndtering for din egen kundeportefølje
 • Sikre proaktivitet og teste nye tiltag i samarbejde med resten af teamet
 • Analysere performance baseret på relevant data og dele indsigter med resten af teamet og kunderne
 • Afholde af kundemøder og tæt dialog med interne og eksterne stakeholders
 • Forretningsmæssig sparring ud fra kundernes behov, udfordringer og vækstmål
 • Samarbejde med Creative & Video Team

Jobbet er på 37 timer om ugen med mulighed for fleksible arbejdstider.

Hvem er Searchmind?

Lad os give dig et billede af den virksomhed, du bliver en del af.

Searchmind er et prisvindende performance marketing bureau placeret i hjertet af Aarhus. Vi arbejder hver dag for at hjælpe vores kunder med at optimere deres digitale tilstedeværelse og vækste deres forretning via datadrevet markedsføring.

Du får +50 dedikerede kolleger, der ikke bare er blandt branchens absolutte top – vi har også et misundelsesværdigt godt kollegialt sammenhold, som vi glæder os til at udvide med endnu en værdsat kollega. Hos os får du mulighed for at udvikle din karriere og tage den til det næste skridt i et både fagligt og socialt stærkt miljø.

Som Paid Social Specialist i Searchmind får du muligheden for at udvikle dine evner inden for både dataanalyse, strategi, kreativitet og forretningsforståelse. Du bliver en del af et team og en arbejdsplads, hvor faglig stolthed og god stemning er fundamentet for vores stærke samarbejde på tværs af afdelinger og fagområder.

– Nanna Gøbel, Head of Paid Social

Hvem er du?

Vi har en tom plads i afdelingen, som vi ønsker skal besættes af en erfaren specialist. Vi søger med andre ord en kollega, der har arbejdet/arbejder med annoncering på sociale medier, og som kender vejen rundt i landskabet af forskellige platforme, trends og tendenser. Antallet af års erfaring og stilling er ikke så afgørende – men det er dit drive og lysten til at lykkes med dine kunder til gengæld.

Din største styrke er en kombination af strategisk overblik, teknisk indsigt og knivskarpe, kreative kommunikationsevner. Og så befinder du dig særdeles godt i krydsfeltet mellem de strategiske og udførende aspekter af Paid Social.

Vores ønskeliste – skåret ind til benet:

 • Du har erfaring enten fra bureau eller anden virksomhed, som har givet dig kompetencerne til at træde direkte ind i rollen som Paid Social Specialist.
 • Du har et kommercielt mindset og arbejder data- og performancedrevet.
 • Du favner hele kampagneopsætningen fra start til slut. Udvikling og prioritering af strategi, målretning, budgettering, annonceformater, kreativer og budskaber.
 • Du kan sætte dig i kundens sted og har forståelse for den fulde kunderejse.
 • Du tør byde ind med nye ideer til nye tiltag og stræber efter at være på forkant med udviklingen.

Hvad får du hos Searchmind?

Du bliver en del et ambitiøst hold af marketingentusiaster, der tager din faglige udvikling alvorligt – og hos os starter den allerede, når du onboardes. Du får bl.a. en onboardingplan, som sikrer, at du lander trygt i din rolle, i afdelingen og i Searchmind. Derefter vil du og din nærmeste leder sammen lægge en individuel udviklingsplan, som kommer til at udgøre rettesnoren for din personlige og faglige udvikling hos os.

Som medarbejder i Searchmind vil du hurtigt mærke, at vi værner om vores sociale sammenhold og kultur på arbejdspladsen, da vi ved, at det er vigtigt for et inspirerende og motiverende arbejdsmiljø. Det betyder, at du kan se frem til mange gode timer både i og uden for arbejdstiden til sjove, festlige, hyggelige og udfordrende arrangementer, hvor vi dyrker fællesskabet.

Glæd dig desuden til:

 • At samarbejde med nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder
 • Et nyt og lækkert kontormiljø i Aarhus C med frokostordning, danskvand og god kaffe
 • Fleksible arbejdstider, en varm atmosfære og flad struktur
 • Engageret faglig sparring, vidensdeling og workshops, der gør dig endnu dygtigere indenfor dit felt
 • En familiepolitik, der bl.a. indebærer 24 ugers orlov med fuld løn i forbindelse med familieforøgelse og mulighed for ekstra fleksibilitet, når man vender tilbage efter orlov
 • Privat Sundhedsforsikring

Bliv en del af vores team

Har vi ramt plet? Så send os dit CV – og evt. ansøgning – til [email protected].

Vi holder samtaler løbende – og vi har brug for dig, så du må gerne søge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet? Så er du meget velkommen til at kontakte Nanna, Head of Paid Social, på [email protected] / tlf. 53 89 52 06.

Af hensyn til GDPR må du rigtig gerne undgå oplysninger som CPR-nummer og andre personfølsomme oplysninger i de dokumenter, du sender til os.