Senior Paid Social Specialist

 

Er du erfaren på paid social-området, og kan du skabe resultater ved at definere, optimere og drive dine kunders strategier på kanaler som Meta, LinkedIn og Pinterest? I Searchmind søger vi en Senior Paid Social Specialist med netop dét mindset. Kan du koble det med en solid forretningsforståelse, så tag et nærmere kig på denne mulighed. 

 


Arbejdet som Senior Paid Social Specialist

I rollen som Senior Paid Social Specialist i teamet får du ansvaret for din egen kundeportefølje, for hvem din fornemmeste opgave er at koble de enkelte Paid Social-kanalers egenskaber og muligheder med dine kunders forretninger og vækstmål. Det bliver din opgave at planlægge og eksekvere på kundernes kampagner, samtidig med at du er deres forretningsmæssige sparringspartner på Paid Social-området.

Du kommer også til at indgå i tværfaglige kundeteams, hvor det forventes, at du kan indtage en rolle som lead på en kunde. Vi vægter faglig sparring og samarbejde på tværs af discipliner højt og sætter en ære i at skabe stærke resultater sammen med vores kunder.

Du vil blandt andet komme til at sidde med følgende:

 • Tilrettelægning af Paid Social-strategier med udgangspunkt i kunderejsen
 • Eksekvering på og optimering af kampagner/annoncer og på div. sociale platforme
 • Budgethåndtering for din egen kundeportefølje
 • Sikre proaktivitet og teste nye tiltag i samarbejde med resten af teamet
 • Analysere performance baseret på relevant data og dele indsigter med resten af teamet og kunderne
 • Afholde kundemøder og være i tæt dialog med interne og eksterne stakeholders
 • Forretningsmæssig sparring ud fra kundernes behov, udfordringer og vækstmål
 • Samarbejde med Content Team, der producerer grafik og video.

Jobbet er på 37 timer om ugen med mulighed for fleksible arbejdstider.

Om dig | Vores nye kollega

Vi har en tom plads i afdelingen, som vi ønsker skal besættes af en erfaren specialist, der kan træde ind i en rolle som senior. Vi søger med andre ord en kollega, der har arbejdet/arbejder med annoncering på sociale medier, og som kender vejen rundt i landskabet af forskellige platforme, trends og tendenser. Antallet af års erfaring og stilling er ikke så afgørende – men det er dit drive og lysten til at lykkes med dine kunder til gengæld.

Din største styrke er en kombination af strategisk overblik, teknisk indsigt og knivskarpe, kreative kommunikationsevner. Og så befinder du dig særdeles godt i krydsfeltet mellem de strategiske og udførende aspekter af Paid Social.

Vi har en forventning om, at du:

 • Har erfaring enten fra bureau eller anden virksomhed, som har givet dig kompetencerne til at træde direkte ind i rollen som Senior Paid Social Specialist.
 • Har et kommercielt mindset og arbejder forretnings-, data- og performancedrevet.
 • Favner hele kampagneopsætningen fra start til slut. Udvikling og prioritering af strategi, målretning, budgettering, annonceformater, kreativer og budskaber.
 • Kan sætte dig i kundens sted og har forståelse for den fulde kunderejse.
 • Byder ind med nye ideer til nye tiltag og stræber efter at være på forkant med udviklingen.
 • Er åben, udadvendt og proaktiv i samarbejdet med dine kunder og kollegaer i Searchmind.

Hvad bliver du en del af?

Searchmind er et prisvindende performance marketing bureau placeret i hjertet af Aarhus. Du får +50 dedikerede kolleger, der er blandt branchens absolutte top.

Vi arbejder hver dag for at hjælpe vores kunder med at optimere deres digitale tilstedeværelse og vækste forretningen via datadrevet markedsføring. Vi har desuden et misundelsesværdigt godt kollegialt sammenhold, som vi glæder os til at udvide med endnu en værdsat kollega.

Som medarbejder i Searchmind vil du hurtigt mærke, at vi værner om vores sammenhold og kultur på arbejdspladsen, da vi ved, at det er vigtigt for et inspirerende og motiverende arbejdsmiljø.

Som Senior Paid Social Specialist i Searchmind får du muligheden for at udvikle dine evner inden for både dataanalyse, strategi, kreativitet og forretningsforståelse. Du bliver en del af et team og en arbejdsplads, hvor faglig stolthed og god stemning er fundamentet for vores stærke samarbejde på tværs af afdelinger og fagområder.

– Nanna Gøbel, Head of Paid Social

Glæd dig desuden til:

 • Nyt og lækkert kontormiljø i Aarhus C med frokostordning, danskvand og god kaffe.
 • Fleksible arbejdstider, en varm atmosfære og flad struktur.
 • Engageret faglig sparring, vidensdeling og workshops.
 • Familiepolitik, der bl.a. indebærer 24 ugers orlov med fuld løn i forbindelse med familieforøgelse og mulighed for ekstra fleksibilitet, når man vender tilbage.
 • Privat Sundhedsforsikring.

Bliv en del af vores team

Har vi ramt plet? Så send os dit CV – og evt. ansøgning – til [email protected].

Vi holder samtaler løbende – og vi har brug for dig, så du må gerne søge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet? Så er du meget velkommen til at kontakte Nanna, Head of Paid Social, på [email protected] / tlf. 53 89 52 06.

Af hensyn til GDPR må du rigtig gerne undgå oplysninger som CPR-nummer og andre personfølsomme oplysninger i de dokumenter, du sender til os.