Tekstforfatter/copywriter – (studiejob/deltid)

Gemmer der sig en kreativ tekstforfatter i dig – eller er du allerede velbevandret i at producere tekster til digital marketing? Vi søger endnu en tekstforfatter på deltid, der elsker at skrive, nørde sprog og formidle kommercielle budskaber på skrift. 

Arbejdet som tekstforfatter

I rollen som tekstforfatter på deltid i vores content team får du rig mulighed for at prøve kræfter med alt fra små, mundrette tekster med skarpe budskaber til længere SEO-tekster og blogindlæg. Og alt derimellem. Det er med andre ord det perfekte studie- eller deltidsjob for dig, der elsker sprog, kommunikation og tekstforfatning.

Alt arbejdet med tekstindhold understøttes af et tæt samarbejde med vores SEO-afdeling, som sikrer, at vi har det rette fokus i teksterne. Undervejs får du oplæring, sparring med resten af teamet og feedback på dit tekstarbejde.

Dine opgaver vil bestå af: 

  • Produktion af kategoritekster og produkttekster
  • Produktion af blogindlæg, artikler, guides og lign. indhold
  • Optimering af eksisterende tekster, som trænger til nye øjne
  • Tekstredigering og korrekturlæsning

Arbejdet foregår som udgangspunkt på kontoret, men kan i perioder tilpasses dit studie/andet arbejde efter behov. Vi forventer, at du kan arbejde minimum 8 timer om ugen, gerne mere. 

Hvem er du?

Vi søger en skriveglad kollega, som er effektiv og kreativ på tasterne. Har du erfaring med eller viden om SEO og/eller tekstforfatning, er det klart en fordel – men ikke et krav. Det vigtigste er, at du er klar til at prøve kræfter med forskellige skriveopgaver – så skal vi nok lære dig, hvordan man samtidig tager højde for søgemaskiner, søgeord og det kommercielle fokus.

Du er det rette match, hvis du:

  • Er vant til at skrive og forstår at bruge ord på en indbydende måde – uanset hvilken målgruppe, du skriver til
  • Har styr på grammatik og kommasætning
  • Arbejder struktureret, selvstændigt og forstår at overholde en deadline
  • Er effektiv, men har fokus på kvaliteten af dit arbejde

Hvem er Searchmind?

Lad os give dig et billede af den virksomhed, du bliver en del af.

Searchmind er et performance marketing bureau placeret på Klostergade i hjertet af Aarhus. Vi arbejder hver dag for at hjælpe vores kunder med at optimere deres digitale tilstedeværelse og vækste deres forretning via datadrevet markedsføring.

Du får +50 dedikerede kolleger, der brænder for det, de laver – vi har også et misundelsesværdigt godt kollegialt sammenhold, som vi glæder os til at udvide med endnu en værdsat kollega.

”Hos Searchmind er jeg blevet taget imod med åbne arme og er blevet en del af et fagligt stærkt og meget inkluderende fællesskab. Jeg nyder at være en del af en arbejdskultur, hvor der altid er god energi og et stort fokus på udvikling – både min egen og virksomhedens.”
– Nina Falberg, Content Associate

 

Bliv en del af vores team

Lyder det som noget for dig, så send dit CV og ansøgning til [email protected].
Send gerne eksempler på noget af dit tekstarbejde sammen med ansøgningen.

Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den helt rigtige kollega.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Af hensyn til GDPR må du gerne undgå at sende CPR-nummer og andre personfølsomme oplysninger i de dokumenter, du sender til os.