Joomla SEO

Joomla – jonglerer i open source

Er du velbefærdet i SEO verden, kender du sikkert allerede til CMS systemet Joomla. Joomla er et særdeles anerkendt content management system som anvendes verden rundt. Dette system er baseret på en open source løsning, som gør alle systemer og kildekoder åbne for alle – og ikke kun til udvikleren af din Joomla hjemmeside eller webshop. Dette er også grunden til at systemet er baseret på PHP og MySQL. Vi udfører SEO igennem Joomla på eksempelvis webshops, blogs og meget andet. Joomla har utallige add-ons, som vi hele tiden forsøger at matche med Googles søgealgoritmer. Dette er udelukkende for at kunne sikre dig de bedste placeringer – og en større omsætning. Du kan læse mere om Joomlas mange muligheder for SEO optimering i det følgende.

Dine muligheder for SEO optimering igennem Joomla

Da Joomla er baseret på en open source løsning, vil alle kunne bidrage til udviklingen af sider, templates og brugertilpassede add-ons, som kan være altafgørende for din forretning. Hos Searchmind holder vi os altid opdaterede på de nyeste add-ons og muligheder for SEO igennem Joomla. Dette er for at kunne skabe de bedste resultater for dine produkter og varekategorier, i forhold til dine nærmeste konkurrenter. Med mange års erfaring inden for optimering og håndtering af Joomla hjemmesider og webshops, kan du trygt lægge din hjemmeside i vores hænder. Vi sætter dine ønsker og behov højst i vores arbejde. Dine placeringer i Google er nemlig vores drivkraft. Vores drivkraft for at optimere din forretning.

Support

Dine placeringer i Google er vores drivkraft. Vi arbejder intenst på at kunne generere de bedste resultater for din forretning. Men intenst arbejde kan i flere tilfælde også kræve meget arbejdstid. Det er meget individuelt fra hjemmeside til hjemmeside, hvor lang tid en optimeringsperiode vil vare – og hermed også hvor hurtigt, du vil kunne stige i placeringer i Google. Hos Searchmind gør vi vores absolut bedste for at opnå de bedste resultater for din webshop eller hjemmeside, så din forretning når sit største potentiale. Vi yder både optimering og håndtering af SEO igennem Joomla og har flere års erfaring inden for arbejdet med netop dette CMS.

Har du brug for en uforpligtende snak om optimering af din nuværende Joomla hjemmeside, så tøv ikke med at give os et kald.