February 15, 2024

Vil du videre i karrieren hos Searchmind?

Søger du nye udfordringer og er klar til at tage næste skridt i din karriere inden for performance marketing? Vi er altid på jagt efter branchens skarpeste hoveder, der deler vores engagement og lidenskab for Paid Social, E-mailmarketing, PPC, Martech, SEO, Inbound Marketing og Content & Creative.

Hvem er vi?

Searchmind så første gang dagens lys i 2016, hvor vi begyndte som et mindre team af Search-specialister.

I dag er historien en helt anden. Nu samles vi hver dag mere end 50 specialister, strateger og konsulenter, i vores lækre lokaler i hjertet af Aarhus. Her stræber vi efter at yde ærlig rådgivning, forankret i en dyb faglighed og en reel nysgerrighed på, hvordan vi kan hjælpe virksomheder på tværs af brancher med at forløse deres digitale potentiale.

Det gør vi gennem en datadrevet tilgang med fokus på blandt andet digitale vækststrategier, kampagner, content, annoncering og produktion af kreativer.

Fællesskabet er vores grundlag

Hos Searchmind er vores kultur dybt forankret i det sociale samvær, hvor vi ikke blot har et tæt indbyrdes samarbejde, men også deler øjeblikke, der ikke er centreret omkring vores arbejde. Vi vægter de kollegiale relationer højt og prioriterer et fællesskab, der strækker sig fra afslappede stunder med en fredagsøl til sociale løbeture i vores løbeklub, hvor passionen for motion og samvær forenes.

Vi stræber efter at skabe et fællesskab, som du glæder dig til at være en del af. Hver dag.

Personlig udvikling

Vi lægger lige så meget vægt på personlig udvikling som på vores kunders succes. Derfor arbejder vi ud fra individuelle karriereplaner, hvor nærmeste leder fungerer som en værdifuld sparringspartner. Vi tror på, at kontinuerlig faglig og personlig vækst gør vores teams bedre rustede til at håndtere fremtidens udfordringer.

Som en del af vores hold forventer vi også, at du forbliver opdateret inden for dit fagområde. Med regelmæssige Searchmind Sessions og deltagelse i relevante konferencer og seminarer sikrer vi, at vores medarbejdere altid er på forkant med den nyeste viden og trends, hvilket gavner vores samlede indsats i arbejdet med kunders performance.

Er det dig, vi mangler?

Tag skridtet og bliv en del af vores kompetente hold af specialister, hvor hver dag bringer nye opgaver, muligheder og et engageret fællesskab, der ser frem til at byde dig velkommen!

Send os en uopfordret ansøgning på rekruttering@searchmind.dk.

Relateret

No items found.