December 21, 2023

Et tilbageblik på året, der gik i 2023

2023 går snart på hæld. Et år, der har budt på en masse gode stunder og milepæle, som vi både er stolte og beærede over at have opnået. Vi har samlet store og små øjeblikke, der har været definerende for 2023. Begivenheder, der alle har sat deres præg på Searchminds vækstrejse og vores personlige såvel som faglige udvikling.

Searchminds fødselsdag & vinder af Børsen Gazelle 2023

Vi indledte året med et brag af en fest i markeringen af Searchminds 7-års fødselsdag. Her fejrede vi vores kontinuerlige vækst og succes gennem årene, der er passeret.

En succes, vi ikke blot anerkendes for blandt kolleger og samarbejdspartnere, men også hos Børsen. Vi er derfor stolte vindere af Børsens Gazelle pris for fjerde gang, hvilket illustrerer vores vedvarende vækst og engagement i at levere ærlige resultater for vores kunder.

Vi kan ikke takke hele vores team nok for deres daglige indsats og dedikation til at gå en ekstra mil for vores kunder og samarbejdspartnere.

Google Premier Partner 2023

Senere på året blev vores performancedrevne tilgang og konstante stræben efter faglig udvikling også definerende for, at vi igen blev Google Premier Partner.

Dette er et partnerskab, der bidrager med gode indsigter, konstruktiv sparring og relevante værktøjer, der er med til at skabe de bedste forudsætninger for både vores hold af specialister og vores kunder. 

Selvom vi tidligere har været Google Premier Partnere, er det ikke et samarbejde vi tager for givet, fordi Google hvert år skærper deres krav. Dette års fokus var særligt evnen til at skalere kunder, hvilket vi er lykkedes godt med.

Derfor sætter vi stor pris på at kunne tilbyde disse services i samarbejde med Google til vores kunder, da dette er med til at skabe de bedste forudsætninger for vedvarende resultater.

Google Premier 2023 tilbyder blandt andet:

 • Deltagelse i produktkurser og events for ledere.
 • Test og adgang til betaversioner af produkter.
 • Den nyeste indsigt fra Google hver måned om forbrugeradfærd og brancherelaterede tendenser.
 • Mulighed for avanceret Google Ads-support.
 • Deltagelse i Premier Partner Awards.

Google International Growth Partner 2023

I året der er gået, har vi også haft fornøjelsen af at blive en del af Googles International Growth Program, der giver os en unik adgang til ressourcer, indsigter og viden. Dette hjælper os med at vækste vores kunders forretning uden for landets grænser.

Samarbejdet bidrager til fordele som:

 • Relevant dataindsigt i markeder verden over, som løbende opdateres.
 • Mulighed for brugbar sparring og rådgivning med mere end +400 specialister.
 • Adgang til de nyeste værktøjer, træningssessions og workshops.

International anerkendelse ved flere award shows

2023 vil også blive husket som året, hvor vi for alvor gjorde os bemærkede på den internationale scene til European Search Awards samt Global Search Awards. Dette resulterede i 6 nomineringer og 1 vinder-case i kategorien ‘Best Global PPC Campaign: Large’ til årets Global Search Awards.

En milepæl, som vi er utroligt stolte af og betragter som et kæmpe kvalitetsstempel af den forskel, vi hver dag arbejder hårdt på at gøre for vores kunder. 

Herunder ses de resterende kategorier, vi blev shortlistet til ved begge awards: 

European Search Awards

 • Best Use Of Search: Fashion (Large) - Rains
 • Best Use Of Search (SEO): B2C (Large) - Rains

Global Search Awards 

 • Best Global SEO Campaign: Large - Rains
 • Best Use Of Search - Retail/eCommerce: Large - Rains
 • Best Global PPC Campaign: Large - Rains (vinder-case)
 • Best Low Budget Campaign - SEO: Large - Munk Store

Et stort tak skal det lyde til vores kompetente specialister og samarbejde med Rains og Munk Store, der har bidraget til grundlaget for succesen.

Deltagelse i særlige begivenheder

Udover vores deltagelse til de to award shows, har vi i løbet af året også deltaget i diverse brancherelaterede events. Disse begivenheder har bidraget til ny viden i takt med, at vi har delt indsigter om, hvordan vi arbejder med digital marketing.

Tilbage i foråret havde vi først og fremmest fornøjelsen af at deltage i Dansk Erhvervs Masterclass i ‘Cross border eCommerce growth’, hvor vi delte relevant viden om kommende trends og strategier inden for e-handel i samarbejde med Dansk Erhverv, Google og Rains. Indsigter, der satte scenen for vejen mod online international succes, hvilket vores samarbejde med Rains også illustrerer. 

Senere på året blev vi inviteret til Klaviyos Partner Event i London, hvor vi fyldte rygsækken med en masse nye og spændende key-takeaways om, hvordan vi kan arbejde mere innovativt og tværfagligt med vores e-mail marketing kunder. En tilgang, vi sidenhen har arbejdet på at forfine og optimere yderligere.

I november fik vi ligeledes muligheden for at deltage i Google & Elevate Life Event i Amsterdam. En interessant dag, der bød på diverse oplæg om de nyeste tendenser i branchen. Blandt oplægsholderne var Searchmind også repræsenteret, hvor spændende indsigter om den digitale købsadfærd i Danmark var hovedfokus. Samtidig blev vores arbejde med digital marketing præsenteret, idet vi hjælper vores kunder med at vokse på globalt og internationalt plan.

Faglig udvikling på arbejdspladsen

Det er også værd at fremhæve de betydningsfulde øjeblikke, der har udfoldet sig på vores kontor i hjertet af Aarhus i 2023!

Igen i år blev vi nomineret til Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed, som vi vandt tilbage i 2021. Selvom vi ikke tog sejren med hjem igen i år, betragter vi det stadig som en sejr i sig selv, at vores praktikanter trives og ønsker at nominere os.

Vi sætter pris på deres ihærdighed og engagement, og derfor stræber vi altid efter at skabe et miljø, hvor de kan udvikle sig både professionelt og personligt.

I løbet af 2023 kunne vi også glæde os over fem medarbejdere, som fejrede deres 5-års jubilæum hos os. Vi stræber altid efter at styrke fællesskabet, drevet af vores fælles ambitioner og værdier. Vi arbejder konstant på at skabe et arbejdsmiljø, hvor medarbejdere ikke blot trives, men også har mulighed for at udvikle sig. Disse jubilæer repræsenterer derfor ikke kun langvarig loyalitet, men også vedvarende dedikation og opbygget ekspertise, der har været afgørende for vores fælles succes.

2023 bød blandt andet også på IronMind-kurset, hvor hovedfokus var at udfordre vores mindset og tænke mere strategisk for at løse opgaver på alternative måder. Dette har haft en positiv indvirkning på optimeringen af vores daglige arbejdsprocesser.

Yderligere udvidede vi vores viden om personlig effektivitet gennem Tine Skippers workshop, som sigtede mod at forbedre vores evne til at strukturere arbejdsopgaver på en mere effektiv måde. Indsigter, som vi vil tage med os ind i det nye år. 

Fællesskab & de gode øjeblikke 

Lige så meget som vi glæder os over successen på arbejdspladsen, værdsætter vi også de gode øjeblikke på hjemmefronten. 2023 har nemlig været ekstra speciel for fem af vores kollegaer, som har budt nye familiemedlemmer velkommen. Selvom det har betydet løbende barsler, deler vi glæden over vores kollegers personlige milepæle. Det er altid en fornøjelse at hilse på små, nye ansigter, når de besøger kontoret.

Sidst, men ikke mindst, sætter vi pris på fællesskabet uden for arbejdet. Med løbende aktiviteter, der bl.a. omfatter padeltennis, brætspilscafé, vinklub og Escape Room fastholder vi hyggen og fællesskabet med vores kollegaer. Dette resulterer også i vores årlige fester, hvor vi har haft fornøjelsen af vores sommerfest, efterårsfest samt årets julefrokost.

Julefrokosten 2023 blev holdt i Varna Palæs smukke omgivelser, hvor vi fik uddelt forskellige priser til de kollegaer, der har gjort sig ekstra bemærkede i 2023. Et stort tillykke til: 

 • Årets Bedste Kollega: Amalie Adelgaard.
 • Årets Humor: Anders Thomsen.
 • Årets Challenger: Jacob Struve.
 • Årets FællesSkaber: Annesofie Bjørnstad.
 • Årets Talent: Nikolaj Ølgaard.
 • Årets Searchminder: Aske Warming.

Vi er klar til næste kapitel i 2024!

2023 er ved at nærme sig sin afslutning, og derfor er der kun tilbage at sige tak for et spændende og begivenhedsrigt år! Et år, der har budt på både store og små sejre.

Vi glæder os til at se, hvad 2024 bringer, og vi er ikke i tvivl om, at fremtiden ser lovende ud. Derfor har vi også høje forventninger til et år præget af talrige gode samarbejder og fokus på resultatorienteret performance sammen med vores kunder. 

Vi er klar til at intensivere vores indsats, og ser frem til at opretholde og udvikle det høje niveau, der sikrer vores position som et af de førende digitale marketingbureauer i Danmark.