fbpx
luk menu

Online PR

FÅ OMTALE TIL DIN VIRKSOMHED MED OUTREACH

Outreach eller Online PR går kort og godt ud på at skabe omtale af jer på nettet. Hvor omtalen kommer fra er ikke irrelevant, da det er en indikator over for søgemaskinerne om, hvor troværdig og relevant din hjemmeside er. Inden de sociale medier kom ind i billedet, havde søgemaskiner kun indgående links at evaluere en hjemmeside på. Links kan derfor på en måde sidestilles med “likes” på fx. Facebook.

Mange “likes” er i sig selv ikke et mål, nogen virksomheder bør gå efter. Det samme gør sig gældende for indgående links, hvor det er kvalitet frem for kvantitet, vi hos Searchmind fokuserer på. Erfaring viser, at man får de bedste resultater på den lange bane, hvis man benytter sig af denne tilgang.

Bliver du nævnt af de rigtige på nettet?

Content is king, og derfor fokuserer mange virksomheder i stigende grad på at opbygge “brand awareness”, ved at generere kvalitetsindhold og distribuere det gennem relevante kanaler. Selv de mest interessante historier kan dog risikere at gå ubemærket hen, hvis de aldrig når ud til de rigtige influenter. Searchmind hjælper dig med at finde de rigtige influenter, der kan omtale din virksomhed og dermed sprede dit budskab på nettet.

 

Hvordan?

En måde at hjælpe kommende kunder med at finde lige netop din hjemmeside, er at opbygge relationer med bloggere og diverse medier, der allerede er kendt af din målgruppe – eller har potentiale til at blive det. For at gøre dette, er man nødt til at være unik, interessant og frem for alt vide, hvordan man identificerer de rigtige medier. Det er her vi kommer ind i billedet for at aflaste jer i denne tidskrævende og omfattende process.

Research

Vi har identificeret over 500 troværdige og relevante medier, blogs, nyhedssider, hobbysider og erhvervssider, således sparer vi jer for tiden og værktøjerne, der kræves for at vurdere værdien af de enkeltstående sider.

Kontakt

Vi står for kontakten og selve eksekveringen, sådan sparer I værdifuld tid på den omfattende dialog forbundet med omtale af din virksomhed.

Personlig kommunikation

Vi har segmenteret vores kilder, så vi hurtigt og effektivt kan ramme din målgruppe i øjenhøjde med det rette budskab.

Husk struktureret og strategisk linkbuilding

Hvorfor Searchmind til Online PR?

Vi har opbygget et stort netværk, der betyder, at vi kan hjælpe dig nemt og effektivt med at finde de helt rigtige influenter, der passer til dine værdier. Således opnås der synergi mellem virksomhed og influent. Dette er altafgørende for at opnå troværdighed, relevans og gode placeringer på vigtige søgeord.

Alle vores influenter er testet for at sikre, at du får værdi for din investering, samt troværdighed blandt både kunder og søgemaskiner (Google, Bing og Yahoo etc.).

Vi har lavet alt forarbejdet for jer, så I ikke skal gøre andet end at afvente resultaterne af den øgede omtale.

Vil du samarbejde med os?

Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning der matcher din virksomheds behov, så du får den rette synlighed i Google, der konverterer og skaber omsætning.