Opencart SEO

Opencart – løsningen til webshoppen med mange kategorier

OpenCart er et open source content management system, som er anerkendt for sit særdeles SEO venlige interface. OpenCart er den nemme løsning, hvis du har en webshop som er i rivende udvikling. OpenCart er specielt anvendeligt for webshops med mange produkt –og varekategorier. Hvorfor? Fordi der ikke er nogen begrænsning for, hvor mange produkt – og varekategorier du har mulighed for at oprette. Hos Searchmind er vi velbefærdede i OpenCart og har mange års erfaring med optimering og håndtering af SEO optimering i OpenCart. Vi hjælper dig med dine problemer og udfordringer i dit nuværende OpenCart CMS og sammensætter en individuel pakke for SEO optimering efter dit behov. Du kan læse meget mere om, hvilke muligheder du har med OpenCart SEO i samarbejde med Searchmind nedenfor.

DINE MULIGHEDER MED OPENCART

Med OpenCart og Searchmind er du sikret gode SEO løsninger. Der findes et utal af SEO integrationer, som tilpasses din webshop og dit behov for optimering. Vi hjælper dig med alt fra opsætningen af SEO integrationerne, til det tekniske arbejde med vedligeholdelse og fremgang i søgeresultaterne af dine produkter og varekategorier. Hos Searchmind arbejder vi for at skabe de bedste SEO resultater for dig, hele vejen rundt. Vi arbejder intenst med dine title tags, meta descriptions og optimerer ydermere gerne på din webshops content i form af blandt andet tekstforfatning til kategorier og produkter. Vores årelange arbejde med OpenCart gør, at du trygt og enkelt kan lægge arbejdet i vores hænder. Vi lægger en langsigtet plan efter dine ønsker og behov, så du kan koncentrere dig om driften af din webshop på daglig basis.

SUPPORT AF SEO HÅNDTERINGEN

Du kan altid søge stærk og effektiv support hos Searchmind. Vi har længe arbejdet med SEO i OpenCart og kender systemets funktioner ud og ind. Det betyder altså, at du kan stille os ethvert spørgsmål eller udfordring inden for SEO med dit nuværende OpenCart system – og så sidder vi klar med løsningen. Vi udfører både de kortsigtede, men især også langsigtede SEO løsninger og håndtering heraf. Vi vægter dit behov for SEO optimering i OpenCart højt, da vores gode placeringer for vores kunder, er vores drivkraft. Hvis du har brug for et tjek af dine nuværende placeringer og muligheder for optimering på SEO fronten, kan du uforpligtende give os et kald. Vi gennemgår din webshop og sammensætter en pakke efter dit behov og dine udfordringer.