Vi er mere end 50 specialister, strateger og konsulenter, der hver dag hjælper virksomheder på tværs af industrier med at indfri deres digitale potentiale.

People

Benefits

De fleksible arbejdstider og muligheden for at lære af erfarne eksperter i branchen er bare begyndelsen. Vi stræber efter at skabe et fællesskab, som du glæder dig til at være en del af. Hver dag.

1

1

Det sociale fællesskab
Det sociale fællesskab

I Searchmind er det sociale fællesskab en vigtig del af vores kultur. 

Vi bruger mange timer sammen. Derfor går vi op i at pleje det kollegiale sammenhold - både over en fredagsøl - eller i vores vinklub, hvor nogle går op i at ilte vinen med korrekt håndrotationsteknik, mens andre bare nyder de velvalgte druer.

Vi arrangerer også  aktiviteter som hverdagshygge og årlige fester, der virker som et afbræk fra arbejdet og fremmer sammenholdet mellem os. På den måde bliver hver arbejdsdag noget, vi glæder os til.

2

2

Personlig udvikling
Personlig udvikling

I Searchmind vægter vi personlig udvikling lige så højt som vores kunders succes. Derfor har hver medarbejder en plan for deres individuelle karrieremål, som nærmeste leder agerer sparringspartner på.

Vi er nemlig overbeviste om, følelsen af, at rykke sig fagligt såvel som personligt, gør vores tværfaglige teams bedre rustede til at løse morgendagens udfordringer.

En vigtig del af at være medarbejder hos os, ligger også i at holde sig opdateret på den nyeste viden.

Derfor har vi bl.a. jævnligt Searchmind Sessions, hvor vi præsenterer relevante cases og viden for hinanden, så vi er opdaterede på, hvad der rører sig i de andre afdelinger. Derudover deltager vi på konferencer, seminarer og webinarer, der sørger for, at den faglige rygsæk er proppet til randen med nye indsigter.

3

3

Frokostordning
Frokostordning

Uden mad og drikke duer heltene hos Searchmind ikke.

Derfor sørger vi hver dag for, at der er snacks, frugt og kaffe i overflod, når den lille sult trænger sig på. Desuden er højdepunktet på dagen vores lækre frokost, hvor vi får tanket depoterne op med varierede råvarer for enhver smag.

4

4

Fleksibilitet
Fleksibilitet

Hos Searchmind går vi højt op i, at vores medarbejdere har frihed til at strukturere deres hverdag, så alle ender kan gå op.

Derfor er hjemmearbejdsdage og fleksible arbejdstider en almindelig del af en arbejdsuge hos os. Vi tror nemlig på, at følelsen af frihed til selv at vælge, giver bedre trivsel - både i og uden for arbejdstid.

5

5

Pension
Pension

Hos Searchmind har vi en pensionsordning med Velliv Pension, der som udgangspunkt gælder fuldtidsansatte. Ordningen består både af livs- og sundhedsforsikring samt opsparing til pension, der trækkes via medarbejdernes løn.

Vi tilbyder den samme gode barselsordning for mænd som for kvinder, hvor vi tilbyder 24 ugers fuld løn med barsel og mulighed for ekstra fleksibilitet efter endt orlov.

6

6

Sport
Sport

Vi elsker den fællesskabsfølelse, det giver, at dyrke sport sammen.

Hos Searchmind rummer vi både gode snigskytter i CS, entusiastiske løbere og en håndfuld stærke padelbaghænder. Vi deltager løbende i FirmaCS, samtidig med, at vi holder gang i vores løbeklub og tåkrummende padelturneringer medarbejdere imellem.

Alle er velkomne, fordi det vigtige er, at have det sjovt sammen.