Content Praktikant - Efterår 2024

 

Spirer en kreativ copywriter i dig? Og har du lyst til at undersøge, om arbejdet med content marketing er noget for dig? Vi søger en Content Praktikant, der elsker at nørde sprog, kreativ formidling og skarpe budskaber. 


Forløb som Content Praktikant

Som Content Praktikant får du rig mulighed for at prøve kræfter med disciplinen i følgeskab med vores team af Copywriters og Content Specialister. Omdrejningspunktet for din praktik bliver arbejdet med tekstproduktion. Alt fra små, mundrette tekster med skarpe budskaber til længere blogindlæg propfyldt med guidende indhold. Og alt derimellem.

Alt arbejdet med content understøttes af et tæt samarbejde med vores SEO-afdeling, som sikrer at vi ikke blot målretter vores tekster mod målgruppen, også holder os gode venner med Google.

Undervejs i praktikforløbet oplæres og guides du af dine kollegaer i afdelingen, som også vil sørge for at du får konstruktiv feedback på dit arbejde.

Du kan se glæde dig til at dykke ned i opgaver som:

 • Produktion af kategoritekster og produkttekster
 • Produktion af blogindlæg, artikler, guides og lign. indhold
 • Optimering af eksisterende tekster, som trænger til nye øjne
 • Tekstredigering og korrekturlæsning

Med andre ord vil du få god erfaring med forskellige tekstopgaver fra dag ét for kunder i alverdens brancher. Undervejs får du rig mulighed for sparring med teamet og feedback på dit tekstarbejde.

Hvad kan du forvente af os?

Fundamentet for din praktik er et målrettet og inspirerende forløb, hvor vi allerede fra dag ét sætter turbo på din læringskurve. Forløbet er en nøje udvalgt kombination af viden, oplæring, opgaveløsning og sparring. Hos os er der samtidig plads til, at vi kan tilpasse dit forløb efter dine ønsker.

Som praktikant i Searchmind kan du glæde dig til:

 • Et skræddersyet udviklingsforløb med en dedikeret mentor
 • Et stærkt hold af medpraktikanter, som du kan sparre med og dele erfaringer med undervejs
 • Den nyeste viden, faglig sparring og lærerige workshops fra alle kanter i Searchmind
 • Lækre kontorfaciliteter i Aarhus C med frokost, frisk frugt/snacks og GOD kaffe
 • Spændende opgaver og kundecases for både danske og internationale virksomheder

Er det dig, vi søger?

Du ikke bare elsker at skrive – du er faktisk også god til det. Vi søger med andre ord en praktikant, der elsker skriftlig formidling – og allerhelst i en kommerciel, digital sammenhæng. Vi forventer ikke, at du har erfaring med content marketing, men til det er afgørende, at du har interessen og lysten til at lære. Det vigtigste er, at du har passionen for området og drivet til at blive en del af teamet – resten lærer vi dig.

Vi ønsker os følgende om dig:

 • Har flair for skriftlig formidling og tekstforfatning
 • Har styr på grammatik og kommasætning
 • Arbejder struktureret, selvstændigt og forstår at overholde en deadline
 • Spreder god stemning omkring dig og er indehaver af et højt drive

Vi forventer, at du er klar til at investere helhjertet i et praktikforløb på minimum 10 uger – og meget gerne længere.

Hvem er Searchmind?

Lad os give dig et billede af den virksomhed, du bliver en del af.

Searchmind er et prisvindende performance marketing bureau placeret i hjertet af Aarhus. Vi arbejder hver dag for at hjælpe vores kunder med at optimere deres digitale tilstedeværelse og vækste deres forretning via datadrevet markedsføring.

Du får +50 dedikerede kolleger, der ikke bare er blandt branchens absolutte top – vi har også et misundelsesværdigt godt kollegialt sammenhold, som vi glæder os til at udvide med endnu en værdsat kollega.

Hos os får du mulighed for at kickstarte din karriere og tage den til det næste skridt i et både fagligt og socialt stærkt miljø.

Bliv en del af vores team

Er du klar til at kickstarte din karriere? Så fortæl os hvem du er, og hvad du brænder for.

Send din ansøgning til [email protected] – men vent ikke alt for længe, for vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Praktikstart: August 2024

Af hensyn til GDPR må du rigtig gerne undgå oplysninger som CPR-nummer og andre personfølsomme oplysninger i de dokumenter, du sender til os.