Praktikant til inbound marketing - efterår 2023

Leder du med lys og lygte efter den helt rigtige praktikplads, hvor du får skærpet dine kompetencer inden for en bred vifte af marketingdiscipliner?

Så er du kommet til det rette sted!

Vi søger nemlig en praktikant med en skarp pen og en kreativ hjerne, der har mod på at hjælpe vores Marketing Manager med at udbrede den gode historie om vores virksomhed.


Hvad skal du lave?

Som marketingpraktikant får du et bredt spænd af opgaver, da du kommer i berøring med en større vifte af marketinginitiativer og kanaler. Du får ansvaret for dine egne opgaver, med vores Marketing Manager på sidelinjen – så gode råd og kvalificeret sparring er altid indenfor rækkevidde.

Dit primære fokus bliver inbound marketing, og du får bl.a. til at opgave at vedligeholde og udvikle indhold til:

  • Blogindlæg
  • Cases
  • Nyhedsbreve
  • E-bøger
  • Sociale medier

Kort sagt, så kan vi garantere, at du får din rygsæk fyldt godt op med en grundlæggende forståelse for – og ikke mindst værdifuld hands-on erfaring med – digital markedsføring, leadgenerering og inbound marketing.

Hvem er du?

Du er studerende på en relevant uddannelse, fx inden for marketing, kommunikation eller lignende – og så interesserer du dig selvfølgelig for inbound marketing.

Du ikke bare elsker at skrive – du er faktisk også god til det. Du har sans for detaljen og er ikke et sekund i tvivl om, hvor kommaet skal stå.

Som person tager du ejerskab og driver dine arbejdsopgaver i mål. Du byder ind med god energi og nye ideer. Og så er du klar til at investere helhjertet i et praktikforløb på minimum 10 uger – og meget gerne længere.

Hvem er Searchmind?

Lad os give dig et billede af den virksomhed, du bliver en del af.

Searchmind er et performance marketing bureau beliggende i Aarhus C – herfra arbejder +50 medarbejdere, der er blandt branchens bedste. Vi arbejder hver dag for at hjælpe vores mere end 300 kunder med at optimere deres digitale tilstedeværelse og vækste deres forretning via Google og de sociale medier.

Vi værdsætter fællesskabet og gør vores allerbedste for at skabe et inspirerende arbejdsmiljø. Det betyder, at du kan se frem til rigtig mange gode timer i fremragende selskab – uanset om du er mest til en frisk gåtur i frokostpausen, en drabelig duel i bordfodbold, en kold fredagsøl i hånden eller noget helt fjerde.

”Jeg er stolt af at være en Searchminder. Kulturen som omgiver os er inkluderende, og vi sørger altid for at løfte i flok – og udfordre hinanden fagligt – så vi sammen bliver dygtigere.”

– Line Bork Nielsen, Marketing Manager

Hvad tilbyder vi?

Som praktikant i Searchmind kan du glæde dig til:

  • den nyeste viden, sparring og workshops, der gør dig endnu dygtigere til dit felt
  • et stærkt hold af medpraktikanter, som du kan sparre og dele erfaringer med undervejs
  • en dygtig og dedikeret mentor, der sætter din udvikling i højsædet
  • opgaver, der gør en forskel for nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder
  • inspirerende omgivelser i Aarhus C med frokostordning, stort snackudvalg og en altid velfungerende kaffemaskine

Du kan læse mere om vores talentprogram for praktikanter lige her.

Bliv en del af vores team

Er du klar til at kickstarte din karriere? Så fortæl os hvem du er, og hvad du brænder for.

Send din ansøgning til rekruttering@searchmind.dk – men vent ikke alt for længe, for vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Praktikstart: August/september 2023

Af hensyn til GDPR må du rigtig gerne undgå oplysninger som CPR-nummer og andre personfølsomme oplysninger i de dokumenter, du sender til os.