Prestashop SEO

Prestashop er et rigtig godt shopsystem

Prestashop er en e-commerce platform til dig med den overskuelige, funktionelle webshop. De mange muligheder som Prestashop tilbyder på SEO fronten gør det muligt for dig, at kunne skabe gode, solide resultater i både Google og Bing. Prestashop tilbyder to forskellige løsninger til dig. Benytter du dig af deres Cloud-løsning, har du en funktionsdygtig webshop i ”skyen”, få sekunder efter du har oprettet dig som bruger. Har du derimod Download-løsningen, har du fuld teknisk kontrol over din egen webshop. Hos Searchmind arbejder vi med SEO optimering på begge løsninger, uanset dit behov og ønske til fremgang af din SEO indsats. Vi har flere års erfaring med optimering igennem Prestashop og hjælper dig gerne med dine udfordringer i systemet, ligegyldigt om de er store eller små. Du kan læse mere om dine muligheder for SEO igennem Prestashop, ved at læse med herunder.

DINE MANGE MULIGHEDER FOR SEO OPTIMERING I PRESTASHOP

Er din webshop baseret på Prestashops Download-løsning, har du som sagt fuld teknisk kontrol over din egen webshop. Det giver os i Searchmind muligheden for at kunne tilpasse os de bedste løsninger til dig og dit behov. Om det er omhandlende en kortere responstid, Meta Descriptions eller noget helt tredje. Med Cloud-løsningen er der lidt flere udfordringer, da du ikke selv er herre over hostingen af webshoppen, da den som sagt ligger i ”skyen”. Dette sætter også begrænsninger for det arbejde, vi i Searchmind vil kunne udføre for dig. Det afholder os dog ikke fra at høre din problemstilling og dennes omfang. Vi afviser ikke opgaver, vi forsøger at se mulighederne i disse i stedet. Ring endelig til os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du anvender cloud-løsningen eller download-løsningen. Vi hjælper dig gerne.

SUPPORT UNDERVEJS

Undervejs i processen med SEO optimering af din Prestashop, står vores telefoner og mail altid åbne for spørgsmål. Vi sætter en ære i at optimere og håndtere din SEO optimering efter bedste evne og på baggrund af en samlet forventningsafstemning i samarbejde med dig. Vi arbejder altid hen imod de bedste resultater, som kan gavne din omsætning og online tilstedeværelse, både i Google og Bings søgemaskiner. Vi udfører SEO i Prestashop, uanset omfang og problemstilling. Vores mange års erfaring med platformen sikrer dig en stabil fremgang i søgeresultaterne – også på den lange bane. Har du brug for en snak om din nuværende online tilstedeværelse, må du endelig ikke tøve med at give os et kald i dag. Vi sidder klar til en uforpligtende snak og hjælper ydermere gerne med SEO optimering på andre platforme end blot Prestashop.