SEO Konsulent

Få en SEO konsulent med stor erfaring

Har i brug for en SEO konsulent til at hjælpe med at vækste jeres omsætning gennem Googles resultater, så er Searchmind et datadrevet og gennemsigtigt bureau. Vi har valgt at det skal være nemt for dig at se hvad det er præcist, der skal til for at din virksomhed opnår de ønskede resultater i Google. Searchmind har i dag flere SEO konsulenter som hjælper alt fra nyopstartede virksomheder til store etablerede virksomheder med at skabe omsætning gennem Google.

Når du får en SEO konsulent tilknyttet din virksomhed er der ikke kun fokus på søgeord og side 1 placeringer. Vi er meget datadrevet, og tager derfor også spadestikket dybere. Vi graver i dine analytics tal og sørger for konstant at udvikle og gøre din SEO til den bedste. Vi har altid fokus på at vores arbejde skal medvirke til, at du også får en større omsætning. Det er yderst vigtigt for os at den investering du laver skal betale sig mange gange igen, og det vil din SEO konsulent have stort fokus på når du rykker fremad i Google.

Kort om Searchmind og din potentielle SEO konsulent

Vi er datadrevet og har fokus på ROI (return on investment) i alt hvad vi laver. Vi har optimeret over 1000 hjemmesider/webshops gennem tiden, og det har været alt fra helt små sider til store internationale spillere. Ligeledes har vi samlet mere end 15 års erfaring, og vi har et teknisk fundament der gør at, vi kan lave rigtig mange af de tekniske implementeringer, som skulle fremkomme gennem de tekniske analyser der laves på dit site. Sammen kan vi hæve dine placeringer og endnu vigtigere din omsætning. Kontakt os i dag og find din nye SEO konsulent hos Searchmind.