SEO Tilbud

Uforpligtende SEO Tilbud og potentiale afdækning

Hvis du ønsker at komme længere frem på Google, så har du fundet en virksomhed hvor SEO er kerneydelsen. Hos Searchmind er vi specialister i SEO, og vi arbejder altid for at få din virksomhed helt til tops i Google.

Vi har flere års erfaring, og har i dag et internt setup, som gør at vi kan levere rigtig gode løsninger til dit SEO tilbud, og vi kan derfor varetage alle problematikker inden for SEO.

Vores spidskompetence er at hjælpe virksomheder som har mistet store dele af deres trafik. Der kan være mange grunde til dette, men vi ser ofte, at det er sket når der relanceres en ny webshop eller hjemmeside, som herefter mister store dele af trafikken fra Google. Her har vi gennem tiden hjulpet rigtig mange virksomheder med at få deres trafik tilbage med stor succes.

Få et godt tilbud på SEO af dit website

Vi ved at hver løsning er unik, og vi brænder for altid at levere de bedste løsninger til markedets bedste priser. Derfor er vi utroligt konkurrencedygtige på prisen. En af grundene til det er, at vi har valgt at bruge mange softwareværktøjer, som gør, at vi hurtigt kan analysere os frem til problemerne som der måtte være samt lave en strategi for, hvor vi skal lægge vores kræfter for at få jeres virksomhed hurtigt til tops i Google.

Når vi laver et SEO tilbud til dig, så analyserer vi altid den nuværende løsning for at finde dine SEO problematikker. Nogle af de ting vi især lægger fokus på i vores analyser kan du se her:

  • Teksternes længde sammenlignet med konkurrenten der ligger i top
  • Landingssidernes grad at SEO optimering
  • Alder og historik
  • Links (grad af No-follow vs do-follow links samt troværdigheden af indgående links)
  • Teknisk SEO herunder eks. kannibalisme, struktur, indhold og meget mere
  • Hastigheden på dit site
  • og meget mere – hver løsning er unik.

Når vi leverer et tilbud er det altid gennemarbejdet, og vi ved hvor vi skal sætte ind. Derfor ved vi også hvor vores tid er mest effektiv, og du betaler ikke for unødvendige timer når vi hjælper dig til tops i Google.
Hvis du ønsker et gennemarbejdet SEO tilbud, der tager udgangspunkt i din løsning, så tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan få løftet jeres placeringer på Google.