fbpx
luk menu

SEO

Vi øger din tilstedeværelse i Google gennem ærlig og effektiv SEO

SEO handler om at blive set. Vi hjælper dig derfor med at få øget trafik og flere ordrer med Searchminds skræddersyede SEO-løsning. Research, implementering og analyse er vigtigt for at opnå det største udbytte af SEO. Derfor arbejder vi med alle tre steps, således du både får en rådgivende og udførende partner, der sikrer dig ROI på din investering.

 

DEN RIGTIGE SEO STRATEGI

Selvom SEO kan betragtes som kunsten at skabe en online synlighed, er sandheden, at der er en vis videnskab bag det. Faktisk dækker SEO over flere aspekter, og kun når de hver især er optimeret til brugerne og Google, kan ens hjemmeside virkelig udvikle sig.

Hvis det lyder teknisk, er det her vi kommer ind i billedet. Hos Searchmind er vi nørder når det kommer til grundige og kreative søgeordsanalyser, omfattende onsite optimering, online PR og outreach, der giver relevant og brugbart indhold. Indhold som dine besøgende rent faktisk kan nyde og dele med deres venner. Dybest set alt det, der vil hjælpe Google med at finde netop dig, fremfor dine konkurrenter.

Vores process

Seo

01

Analyse

Online situation og status

02

Søgeordsanalyse

Definering af søgeord og forretningsgivende fokus

03

Teknisk analyse

Gennemgang af sitet fra A-Z

04

Implementering og webanalyse

Implementering af forudgående analyser

05

Linkbuilding/
outreach

Kvalitetslinks til websitet

06

Effektmåling

Effektmåling for arbejdet og indsats

Ved at anvende Searchmind, vil du ikke kun få reelle og varige resultater. Du undgår også risikoen for at din webshop eller hjemmeside bliver straffet, eller i værste tilfælde helt fjernes fra Googles søgeresultater.

Vil du have øget synlighed på Google?

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization, og er et begreb for optimering af dine placeringer og synlighed i søgemaskinerne. SEO er ikke noget der kommer af sig selv, medmindre du laver noget banebrydende eller har en virkelig god forståelse for tilgangen. SEO af en hjemmeside eller webapplikation er en kontinuerlig proces, som hele tiden sørger for at du stiger i placeringer og synlighed. I langt størstedelen af verden – heriblandt Danmark – er Google den mest dominerende søgemaskine og derfor er det denne vi hos Searchmind har fokus på.

For at komme tættere på sit definerede mål med SEO og synligheden på Google, er det vigtigt fra start at lægge sig en strategi for tilgangen og målingen af resultaterne. Hvad er målet? Er det 40% forøgelse af salg inden for det næste halve år, eller er det at få 50 tilmeldinger mere til sin givende service.

Hos Searchmind har vi i en lang årrække lavet strategier og SEO for virksomheder både store og små, som vil sørge for, at du har de rigtige forudsætninger for synligheden i Google.

Udtalelse fra kunden

SEO & PPC
Søgemaskineoptimering og Google Ads

Thomas Knudsen - Backtee Golf Performance

"Vi har brugt Searchmind over en lang periode, hvor vi tidligere stagnerede. Samarbejdet har været godt, hvor Searchmind har stået for hele processen med implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt"

5 / 5

Vil du samarbejde med os?

Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning der matcher din virksomheds behov, så du får den rette synlighed i Google, der konverterer og skaber omsætning.