fbpx
luk menu

Teknisk SEO

Få en teknisk tilstandsrapport

Hvis din webshop ikke får de forventede resultater, på trods af omfattende søgeordsanalyser og content strategier, skyldes det højst sandsynligt, at der er noget, der spænder ben for din udvikling. Da Google læser din webshop/hjemmeside helt anderledes end du gør, gælder reglen, at kun en korrekt opbygget hjemmeside er en 100% velfungerende hjemmeside.

Hvis man i dag vil op og slås med de helt store placeringer er det vigtigt, at man har en 100% optimeret hjemmeside. Konkurrencen er stor, så hvis man har en 90-95% optimeret hjemmeside vil man med høj sandsynlighed tabe til konkurrenterne. Der er selvfølgelig mange faktorer såsom linkprofiler, social tilstedeværelse, o.l. som også kan spille ind – men onsite delen er den, man selv kan styre, og derfor skal denne være 100% på plads.
Det er derfor vigtigt, at hver enkelt element er optimeret til at opfylde Googles omfattende retningslinjer, således at der ikke bliver slået ned på duplikeret indhold, pagination, dårlig pagespeed og andre kritiske onsite elementer.

Findes du ikke i Googles søgeresultater? Så er det måske tid til et tjek af dit website.

Opbygning af et troværdigt ry i Google afhænger af langt mere end linkbuilding strategier. Teknisk SEO påvirker også dit udseende i Googles resultater (SERP), hvilket er grunden til, at alle de SEO-relaterede tekniske detaljer skal være på plads for maksimal effekt af din øvrige indsatser.

 

 

En onsite tilstandsrapport dækker bl.a.:

 

  • Kildekodens opbygning
  • Hastighed
  • Indekseringsproblemer
  • Forbedringer
  • Løsningsforslag
  • META data
  • Indholdsoptimering
    … og meget mere!

teknisk-seo-kode

Hvordan påvirker dette dine placeringer?

 

Alle elementer der er anført ovenfor kan synes ubetydelige, indtil de begynder at påvirke din webshops performance i Google. Det er fordi, at Google foretrækker at se hjemmesider med en ren kode, velorganiserede sideelementer og optimeret indhold. Hvis der er mangler blandt disse elementer, kan din side blive nedprioriteret i søgeresultaterne på søgeord, som er afgørende for din forretning.

 

Vi har den rette tekniske erfaring

 

I modsætning til andre, brugervenlige strategier er teknisk SEO en bagvedliggende proces, der fokuserer på at sikre, at din webshop ser godt ud i Google. Kombineret med godt indhold, der tilbyder reel værdi for dine besøgende, er teknisk SEO nøglen til at blive set af Google. Hvis du er i tvivl om din nuværende tekniske onsite situation eller er usikker på, hvordan et tidligere bureau du samarbejdede med håndterede din hjemmeside, giver Searchmind dig en objektiv analyse af den nuværende tilstand, samt specifikke forslag til forbedringer.

Vil du samarbejde med os?

Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning der matcher din virksomheds behov, så du får den rette synlighed i Google, der konverterer og skaber omsætning.