Smartweb SEO

Smartweb – et af de foretrukne systemer til SEO

SmartWeb er det danske CMS system til dig med ønsket om nem administration af din webshop. SmartWeb står for hosting og den tekniske del af din webshop. Kender du selv til begreber som CSS og HTML, kan du selv udvikle og ændre i de templates og integrationer, som systemet udbyder. Systemet har ydermere mange integrationer for SEO i SmartWeb, så du ikke blot har en funktionel og flot webshop, men også stærke SEO resultater og en skarp online tilstedeværelse. Searchmind er altid på forkant med de nyeste integrationer og kildekoder i SmartWeb, så vi hele tiden har mulighed for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, efter dit behov og ønske til din SEO optimering. Du kan se meget mere om dine muligheder for SEO optimering samt håndtering heraf i SmartWeb ved at læse med nedenfor.

En nem løsning for dig

SmartWeb er udviklet til at kunne sikre gode placeringer i Googles søgemaskine. Det gør derfor arbejdet overskueligt for os i Searchmind. Brugervenligheden af systemet gør mulighederne for optimering enkle – så du kan generere en stærkere omsætning, på baggrund af en stigning i dine søgeresultater. Med de indbyggede SEO integrationer har vi mulighed for at kunne optimere på alle parametre, helt ned til de SEO venlige tekstforfatninger. Hvorfor er disse så vigtige? Fordi søgeordsoptimerede tekster sælger. Ganske enkelt. Dette arbejde sørger vi gerne for ved siden af den mere tekniske SEO optimering. I et samarbejde med Searchmind sørger vi for at forventningsafstemme på alle de parametre du ønsker optimering og håndtering af. Vi udarbejder herefter en målbar handlingsplan, som skal sikre den fremgang, som du ønsker i dine søgeresultater. Målene kan kræve tid, men vi gør vores bedste for, at den vil lykkes – og samtidig også vil kunne fungere langsigtet.

Support af SEO i Smartweb

Som sagt kan SEO arbejdet kræve meget tid – og mange indsatsområder. Vi gør vores bedste for at kunne optimere på alle de parametre som du opsætter for os. Vi arbejder ud fra, at den langsigtede løsning fungerer bedre end den hurtige lappeløsning i dine søgeresultater. Fordi dine placeringer gerne skal forblive stærke – og ikke overhales af dine konkurrenter. Dette sørger vi for at kunne stræbe imod i vores daglige arbejde med SEO optimeringen af din SmartWeb shop. Hvis du har brug for en snak om din nuværende tilstedeværelse online –og i søgeresultaterne, kan du give os et uforpligtende kald, allerede i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine problemstillinger og udfordringer, om de er store eller små. Vi arbejder ydermere i andre typer af CMS systemer.