fbpx
luk menu

SEO foredrag

Skal vi holde jeres næste foredrag?

Lad os opdatere jer

Skal I opdateres på de evigt forandrende algoritmer i Google, og hvordan I får mest muligt ud af jeres indsats i Google med et SEO foredrag, så skræddersyr vi gerne et SEO foredrag til jer.

Foredraget byder både på generel introduktion til SEO, men i høj grad også praktiske idéer og eksempler på, hvordan man selv håndterer de interne processer med SEO arbejdet, når det kommer til søgeordsanalyser, teknisk forståelse og anskaffelse af relevante og troværdige links gennem linkbuilding.

 

Tilpasset Jeres Niveau

 

Niveauet kan skræddersyes jeres kompetencer og forståelse for SEO, uanset om kendskabet er begrænset eller omfattende.

 

Tips & Tricks

 

Under foredraget gennemgår vi forskellige tips og tricks, så alle får noget brugbart med derfra og der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller efter foredraget.

 

Book os allerede idag!

 

Ønsker du at vi skal holde jeres næste foredrag om SEO, er du meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om mulighederne for et foredrag om SEO.

SEO foredrag

I marts 2016 havde vi fornøjelse af at have Searchmind på besøg hos MCH Messecenter Herning til et foredrag omkring SEO. Anders og Brian formåede, at formidle vigtigheden af SEO, så både personer, der aldrig har arbejdet med SEO og ”øvede” kunne følge med.
Nikolaj Jørgensen – Messecenter Herning

Vil du samarbejde med os?

Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning der matcher din virksomheds behov, så du får den rette synlighed i Google, der konverterer og skaber omsætning.