fbpx
luk menu

SEO kursus

Skal vi holde jeres næste SEO kursus?

Vi opdaterer virksomheder om de evigt forandrende algoritmer i Google, og hvordan man får mest muligt ud af indsatsen i Google med et SEO kursus, der målrettes efter jeres behov.

Driver man virksomhed i Danmark er Google ikke til at komme uden om. Det gælder uanset om man driver webshop med direkte afledt salg, eller blot bruger sit website som lead kanal, så er Google en vigtig brik i enhver succesfuld virksomheds tilstedeværelse på nettet. Derfor deler vi gerne ud af vores erfaringer fra branchen om, hvordan man får mest muligt ud af sin indsats med SEO.

Kurset kan skræddersyes jeres niveau og forståelse for SEO, uanset om kendskabet er begrænset eller omfattende.

Vi medbringer vores værktøjskasse og gennemgår de vigtigste tools derfra, når vi arbejder strategisk med at øge et websites placeringer i Google. Der vil selvfølgelig være mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller efter kurset.

Ønsker du at vi skal holde jeres næste kursus, er du meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om mulighederne for et SEO kursus.

“Vi har haft fornøjelse af at have Searchmind på besøg hos MCH Messecenter Herning til et kursus omkring SEO. Anders og Brian formåede at formidle vigtigheden af SEO så både personer, der aldrig har arbejdet med SEO og ”øvede” kunne følge med.

Nikolaj Jørgensen – Messecenter Herning

Vil du samarbejde med os?

Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning der matcher din virksomheds behov, så du får den rette synlighed i Google, der konverterer og skaber omsætning.