Vores værdier

Hos Searchmind gennemsyrer vores tre værdier alt hvad vi gør:

  • Personal development
  • Challenger mindset 
  • Community

Vi blev grundlagt i 2016 med det formål at udfordre branchen. Ønsket var at skabe et sted med plads til at udfordre og udvikle, ikke kun vores kunder, men også os selv. I dag er vi et stærkt fællesskab, der tager ejerskab og udfordrer det eksisterende. Vi lægger vægt på at udvikle os selv for at udvikle vores kunder. Vi løser udfordringer sammen, fordi vi ved, at vi sammen kan nå mere. 

Selvom vi er vokset fra kun at være to stiftende partnere til nu at være et performance marketing bureau med næsten 60 medarbejdere, bevarer vi stadig vores udfordrer-mentalitet og betragter det som vores vision at være det foretrukne digital performance marketing bureau for både kunder og medarbejdere.

For at dette kan lykkes, har vi nogle konkrete tiltag, som vi arbejder med på daglig basis i Searchmind.

High Performance teams

Vi arbejder i kundecentrerede teams på tværs af afdelinger med det formål at opnå mål og resultater sammen ved at bruge hinandens både faglige og personlige kompetencer. 

Det gør vi bl.a. ud fra begrebet ”Whole Brain Thinking”, hvor alle introduceres og har forståelse for hinandens profilanalyser (en personlighedstest, kaldet HBDI, taget af alle medarbejdere) og giver indsigt i hinandens måder at tænke og kommunikere på.

Ved at udnytte vores forskellige kompetencer og måder at tænke på, tror vi på, at vi skaber High Performance sammen og for vores kunder. Det er derfor, vi kalder det High Performance Teams. 

Graphic Gameplan

Hver medarbejder har en Graphic Gameplan. I denne gameplan definerer medarbejderen, hvilke områder denne gerne vil styrke sig selv på. Dette er både på et fagligt såvel som personligt plan med et endeligt mål om, hvad medarbejderen ønsker at opnå, sammenholdt med en handlingsplan for, hvordan det lykkes.

Formålet er, at give medarbejderen mulighed for at udvikle sig på områder, de ønsker at forbedre og være med til at forme, hvilken retning de ønsker at gå i deres karriere. Hver anden måned vil medarbejder og nærmeste leder sammen se på denne gameplan, hvor nærmeste leder agerer sparringspartner i forhold til at nå det endelige mål. 

Dette er både med til at skabe et stærkt bånd mellem medarbejder og leder, samt at sikre, at medarbejderen hele tiden udvikler sig i en retning som hjælper teamet og at kunne blive ved med at udfordre kunderne.

Searchmind Sessions

En stor del af det, at være medarbejder i Searchmind er også at holde sig opdateret på den nyeste viden. Hver måned har vi blandt andet en intern vidensdeling, hvor medarbejderne præsenterer relevante cases og viden. Formålet med dette er at holde os fagligt opdateret og opdateret på, hvad der arbejdes med i vores forskellige afdelinger. Herudover er der rig mulighed for, at du kan deltage på fysiske konferencer, seminarer og se webinarer, som er med til at bidrage til din faglige såvel som personlige udvikling. 

Community days

Vi holder meget af hinanden og vores kultur. Vi har blandt andet afkortet vores arbejdsdag om fredagen, hvor folk tilbringer den sidste tid socialt eller går tidligt på weekend med familien. Derudover har alle afdelinger team arrangementer hvert kvartal, hvor de på skift planlægger, hvad der er på dagsordenen. Det kan være alt fra at tage i biografen, spille et spil padel eller restaurantbesøg. Derudover tager vi også på firmature, i Danmark eller udlandet hvor indholdet både er af faglig og social karakter.

fællesbillede fra islandstur

Praktikprogram

Omkring 55% af alle medarbejdere hos Searchmind er blevet ansat efter et praktikophold i forbindelse med deres uddannelser. Vi værner om vores praktikanter og skaber rammerne for, at de enten kan fortsætte i virksomheden eller være klar til at starte deres karriere et andet sted. Praktikanterne gennemgår et omfattende onboarding-program, hvor de bliver trygge og klar til at arbejde med konkrete opgaver, der skaber reelle resultater og værdi for vores kunder og dermed også Searchmind. 

Derudover har vi et godt samarbejde med forskellige uddannelsesinstitutioner, hvor vi ofte holder foredrag af både faglig og faglig karakter. Dette er bl.a. resulteret i flere nomineringer som årets bedste praktikvirksomhed og i 2021 vandt vi “Juryens specialpris” som Østjyllands bedste praktikvirksomhed. 

Citat fra juryen:

 “Juryens specialpris gives til Searchmind i år – først og fremmest fordi de har givet en udstrakt hånd til en elev, der ellers ville have mistet sin praktikplads. Juryen vil gerne hylde det pædagogiske ansvar, Searchmind har udvist i en svær situation, som Searchmind har udvist i en svær situation – især i en tid, hvor mange har oplevet at miste deres praktikplads på grund af coronasituationen”. 

Læs mere om vores praktikprogram her.

Fuld ligestilling ved barsel

Vi tilbyder den samme gode barselsordning for mænd som for kvinder, hvor vi tilbyder 24 ugers fuld løn med barsel og mulighed for ekstra fleksibilitet, når man vender tilbage efter orlov.

Plads til alle

Hos Searchmind er der plads til alle. Vi ansætter ikke baseret på køn, seksualitet, religion, hudfarve, politisk holdning, handicap etc. Vi ansætter udelukkende på baggrund af kvalifikationer i den respektive stilling. Vi respekterer hinanden – og taler ordentligt til hinanden og vores kunder.