April 15, 2024

Sådan arbejder Searchmind med jeres internationale vækst

I en verden, hvor traditionelle markedsgrænser udviskes mere og mere, er ambitionen om at ekspandere internationalt mere relevant end nogensinde. Men udfordringerne ved at træde ind på nye markeder er mangfoldige. Lokale virksomheder kan udgøre en hård konkurrence sammen med priskonkurrencen, hvorfor det kun er de bedst forberedte og strategisk tænkende virksomheder, der kan følge med.

Vi forstår kompleksiteten i det internationale marked

Vores hold af eksperter har årelang erfaring i at vækste virksomheder, både nationalt og internationalt. Vi ved derfor også, at det kræver meget mere end en veletableret digital strategi, at indtage det globale marked med succes. Der er både vigtige tekniske hensyn og et behov for dybdegående markedsindsigt, der er afgørende for jeres rejse mod værdifulde, globale kunderelationer.

De udfordringer, vi ofte ser og hjælper virksomheder med at overkomme involverer bl.a.:

  • Gennemgang af nuværende webshop: Vi sikrer, at jeres webshop ikke blot er tilgængelig, men også tilpasset de specifikke behov og præferencer, som findes på tværs af forskellige lande. En af de vigtigste faktorer i denne proces er implementeringen af passende betalingsløsninger, som appellerer til det lokale publikum.
  • Sprogversioneringer: Det kræver nøjagtig og kulturelt tilpasset oversættelse af webindhold, produktbeskrivelser og markedsføringsmaterialer, at indtage nye markeder. Her forholder vi os især til vigtigheden af at nedbryde eventuelle sprogbarrierer, samtidig med, at vi sætter os indgående ind i at forstå og respektere de specifikke lokale, kulturelle nuancer, idiomatiske udtryk og forbrugeradfærd. Fejl i denne proces kan føre til misforståelser og reduceret kundetillid, hvilket i sidste ende kan påvirke virksomhedens brand og salg negativt.
  • Konkurrentanalyse: Når I ønsker, at ekspandere internationalt, foretager vi en analyse af det nye konkurrencelandskab, hvor etablerede, lokale mastodonter kan dominere sammen med globale konkurrenter, der allerede har et dybdegående kendskab til det lokale marked. Disse konkurrenter nyder ofte godt af fordele som stærkere brandgenkendelse, en loyal kundebase og optimerede forsyningskæder, der er tilpasset lokale præferencer og reguleringskrav. Derudover kræver forskelle i digitale markedsføringsstrategier og teknologier ofte gennemgribende justeringer, for at sikre, at I er en stærk spiller i kapløbet om at dominere markedet. Vi holder trit med disse komplekse konkurrencemæssige dynamikker og skaber værdi for kunder på en måde, der differentierer jer fra andre på markedet.
  • Lokal markedsførings- og datalovgivning: Disse regulativer kan variere betydeligt fra land til land, og kræver en dyb forståelse for lokale regler om databeskyttelse, som bl.a. GDPR i Europa, samt specifikke reklame- og forbrugerbeskyttelseslovgivninger. Til trods for, at vi hos Searchmind ikke tilbyder juridisk rådgivning, har vi stor erfaring i at overholde disse lovbestemmelser på et teknisk niveau. Vi arbejder derudover målrettet med variationer i lovgivningen om e-handel, returretter og skattekrav, der kræver indgående markedsindsigt, for at sikre en sikker markedsindtrængning og vedvarende vækst.
  • SEO: Vores hold af SEO-specialister sikrer, at jeres SEO-strategier tilpasses specifikke sprog og lokale søgealgoritmer, med øje for lokale søgetendenser. Vi udarbejder specifikke søgeord og meta-tags, der appellerer til det lokale marked og optimerer jeres hjemmesider til forskellige regioner og sprog. Derudover bruger vi vores tekniske viden bl.a. i korrekt brug af hreflang-tags og oprettelse af lokalt tilpassede domæner eller undermapper, hvilket skaber forbedrede placeringer i lokale søgeresultater.

Med vores force udi alle aspekter af jeres digitale marketingrejse mod nye markeder, hjælper vi jer bl.a. med at transformere ovenstående udfordringer til muligheder for vækst.

Google International Growth Partner

Som Google International Growth Partner har vi i Searchmind eksklusiv adgang til værdifulde ressourcer, dybdegående markedsanalyser og specialiseret viden. Dette partnerskab giver os følgende fordele:

  • Adgang til kontinuerligt opdaterede datastrømme fra markeder verden over, der sikrer, at vi giver jer anbefalinger og udarbejder tiltag på et oplyst grundlag.
  • Sparring med et netværk af mere end 400 eksperter, hvor vi løbende indhenter værdifulde indsigter og individuel rådgivning.
  • Anvendelse af de nyeste værktøjer, træningssessioner og workshops, der styrker og udvikler vores digitale marketingfærdigheder.

Jeres internationale vækst er vores succes

I hjertet af Searchmind ligger en overbevisning om, at skræddersyede strategiske tiltag er det eneste, der skaber de rigtig gode resultater. Derfor tager vores arbejde sin begyndelse i at forstå jeres virksomheds behov, målsætninger og udfordringer. På den baggrund fungerer vi som en objektiv, datadrevet samarbejdspartner, der sætter en ære i at vejlede jeres strategiske beslutningstagning med kontinuitet og transparens som fokus.

Når vi siger, at vi måler jeres gode resultater som vores succes, mener vi det. Derfor kan I også forvente, at vi udfordrer jeres nuværende tanker om international ekspansion og giver jer et ærligt indblik i, hvilke udfordringer lige netop jeres virksomhed formentlig vil møde, og hvordan de eventuelt kan omdannes til værdifulde muligheder. På den måde sørger vi for, at vi faktisk kan leve op til jeres forventninger til vores arbejde.

Kontakt os i dag, og lad os sammen tage på rejsen mod international vækst.