August 1, 2022

Sådan sikrer Searchmind jeres succes med content marketing

Hos Searchmind er vores erfaring, at nøglen til at skille sig ud fra mængden ligger i strategisk content marketing. Vi arbejder målrettet med at fange jeres ideelle kunders opmærksomhed, engagere dem med jeres brand og i sidste ende motivere dem til et køb.

Content er mere end blot copywriting

Content omfatter copywriting, men også kreativer som animationer og video. Vores erfaring er, at både brandbudskab- og identitet styrkes, når disse forskellige typer content taler sammen på tværs af kanaler. På den måde etableres en konsistent tone of voice og en sammenhængende brandfortælling, hvilket bidrager til opbygningen af en tillidsfuld relation mellem jeres kunder og brand. Derfor samarbejder vi på tværs af afdelinger med bl.a. Paid Social og Google Ads for at udvikle en integreret strategi, hvor brugen af forskellige typer content skaber synergi, forhøjer engagement og øger konverteringsraten.

Udvikling af indhold, der engagerer og konverterer

Vores hold af content marketing-specialister arbejder tæt sammen med jer for at udvikle en dyb forståelse af jeres målgruppe, jeres produkter og det unikke ved jeres brand. På baggrund af denne viden skaber vi skræddersyet indhold, der taler direkte til jeres kunders interesser og behov – fra inspirerende blogindlæg og produktguides til fængende videoer, der demonstrerer jeres produkters værdi og anvendelighed. 

Vi har kompetencer inden for:

  • Søgemaskineoptimeret tekst: I samarbejde med vores SEO-specialister, skriver og optimerer vi tekster ud fra vores indsigt i søgealgoritmer og brugerintention. Med afsæt i keyword research og SERP-analyse udformer vi indhold, der ikke bare ranker højt, men også matcher søgeintentionen præcist for både at sikre øget trafik og relevans.
  • Produkttekster: Vi skaber produktbeskrivelser, der balancerer mellem teknisk præcision og salgsfremmende flair. Vi sikrer, at hvert produkt ikke kun præsenteres klart, men også appellerer til beslutningsfaktorer hos potentielle købere.
  • Visuelt indhold: Vi producerer videoindhold baseret på effektiv storytelling og visuel komposition for at sikre, at indholdet ikke blot fanger, men også fastholder målgruppens opmærksomhed. Vi har blandt andet kompetencer inden for produktvideoer, instruktionsvideoer (how-to's), guides og testimonials.
  • Content-universer: Vi hjælper med at udvikle jeres indholdsunivers, der spænder over alt fra dybdegående tekniske guides til inspirerende blogindlæg. Vores tilgang er baseret på en grundig målgruppe- samt content gap-analyse, for at sikre, at vi producerer indhold, der tager højde for trends og interesser, der ræsonnerer med jeres målgruppe.
  • Sprogversionering: Vi implementerer sprogtilpasning med et indgående kendskab til kulturelle nuancer, hvilket ikke kun udvider jeres geografiske rækkevidde, men også skaber øget engagement ved at tale ind i målgruppens kulturelle kontekst og modersmål.
Visualisering af content-strategi

Kunderejsen som kompas i enhver content-strategi

Vores arbejde med content marketing har til formål at guide jeres kunder gennem de forskellige faser af deres købsrejse - fra første møde til at de bliver loyale kunder - ved at levere det rette indhold på det rette tidspunkt, via relevante kanaler. Denne tilgang sikrer, at vi understøtter et dybere engagement med jeres brand gennem hvert touch point.

Vær tilstede, der hvor jeres målgruppe er

Vi indhenter indsigter om målgruppen herunder deres adfærd og præferencer, og sammenholder denne viden med bl.a. tendenser i branchen, sæsoner og trends i målgruppen. På den måde sikrer vi, at jeres virksomhed er til stede og synlig, der hvor jeres målgruppe befinder sig.

Hvad er jeres mål?

Hvis jeres mål eksempelvis er at tiltrække nye kunder eller skabe brandkendskab, kan engagerende og inspirerende indhold på sociale medier være vejen frem. Er jeres mål derimod at øge konverteringsraten, kan produktanbefalinger eller guides på jeres website virke som mere effektfuldt. 

Uanset, hvad jeres behov er, er vores tilgang den samme: Vi tilpasser de strategiske tiltag, så de passer specifikt til jeres mål, jeres målgruppe og deres kunderejse.

Lad os forme jeres digitale fortælling gennem målrettet content marketing

Hos Searchmind sætter vi en ære i at skabe content, der lever op til jeres mål og ambitioner. Vi forstår værdien af ærlighed, dyb faglighed og den forskel, faglig nysgerrighed kan gøre, når det kommer til at løfte jeres content-strategi i tæt samarbejde med jer.

Vi hjælper jer, der hvor jeres behov er

Uanset om I har brug for at etablere en content-strategi, ønsker faglige indspark fra vores SEO- og content-specialister eller blot mangler den rette kreative samarbejdspartner til at eksekvere jeres plan, er vi her for at hjælpe. Med en tæt relation og forståelse for jeres specifikke behov i bagagen, kan vi sammen skabe værdifuldt og engagerende content.