June 14, 2023

European Search Awards & Global Search Awards: 6 nomineringer vi er stolte af!

2023 har allerede vist sig fra sin bedste side, når det kommer til Search Awards. I år er Searchmind endnu engang blevet nomineret til ‘EM og VM i Search’ i 6 forskellige kategorier - 2 i European Search Awards og 4 kategorier i Global Search Awards!

European Search Awards løb af stablen i maj måned. Vi er stolte af at være nomineret og at have været en del af de sidste finalister. Det er et kæmpe skulderklap til os som bureau, vores specialister og ligeledes vores ambitiøse samarbejdspartner, Rains, som var centrum for de to cases, vi blev nomineret i.

European Search Awards belønner de absolut bedste virksomheder i Europa for deres arbejde inden for PPC, SEO og Content Marketing på tværs af brancher. 

Dette er også tilfældet med Global Search, som hylder virksomheder over hele verden for deres enestående arbejde med search marketing!

Derfor er det også en kæmpe anerkendelse at være nomineret blandt de bedste i verden, når det gælder international succes i search marketing.

Ud af de 4 kategorier, som vi er nomineret i ved Global Search Awards, er Searchmind det eneste danske bureau i 3 af kategorierne, som du kan se herunder sammen med vores resterende nomineringer for begge search awards. 

Vores finalepladser til Global Search Awards: 

  • Searchmind & RAINS: Best Global SEO Campaign: Large : How an Excerpt of Hundred of Small Things Made the Biggest Difference
  • Searchmind & RAINS: Best Use of Search - Retail/eCommerce: Large : Performance Max Made it Pouring Rains on New Markets
  • Searchmind & Munk Store: Best Low Budget Campaign (SEO): Large: Increasing Share-of-Voice with Relatable Content

I kategorien herunder kæmper vi sammen med iProspect om at hive prisen hjem til Danmark.

Searchmind & RAINS: Best Global PPC Campaign: Large: Performance Max Made it Pouring Rains on New Markets

Vores finalepladser til European Search Awards: 

  • Searchmind & RAINS: Best Use of Search - Fashion: Large: Performance Max Made it Pouring Rains on New Markets
  • Searchmind & RAINS: Best Use of Search - B2C (SEO): Large: How an Excerpt of Hundred of Small Things Made the Biggest Difference

Global Search Awards 

Efter offentliggørelse af finalisterne d. 9 juni er der ingen tvivl om, at vi glæder os til at se, hvem der løber med sejren i Paris i juli. Her vil vi sammen med 5 danske marketingbureauer repræsentere Danmark med vores cases, der bedømmes af fagfolk fra hele verden. 

Der er særligt fokus på de cases, der har formået at skabe innovative og engagerende kampagner, som skiller sig ud fra mængden og har bidraget til ekstraordinære resultater. Resultater, der er skabt i kombination af banebrydende data og software samt faglig ekspertise. 

Tak til Rains og Munk Store for den indsats I har ydet - og held og lykke til alle finalisterne!