Karriere

Bliv en del af et team i rivende udvikling

Searchmind er beliggende i hjertet af Aarhus, bestående af et dynamisk team af 25 dygtige digitale nørder med speciale inden for digital markedsføring. Vi opererer i en branche i konstant udvikling, der spænder lige fra SEO til social media annoncering. Det betyder, at vi er et full-service search bureau, der konstant holder sig opdateret på den digitale udvikling.

 

Vi tror ikke på kortsigtede løsninger – det afspejles i samarbejdet med vores kunder, som er præget af tæt dialog og langsigtede partnerskaber, resulterende i en kunderejse med vedvarende vækst.

Som ansat hos os vil du blive en del af et engageret og passioneret arbejdsmiljø, hvor den daglige kommunikation foregår i øjenhøjde og med højt til loftet. Vi tilbyder varierende arbejdsopgaver med alt fra scale-ups, eCommerce-virksomheder, spændende brands og virksomheder – flere af dem på den internationale scene.

 

Hvis du kan se dig selv som en del af Searchminds fællesskab – Senior eller Junior profil – er du velkommen til at kigge vores ledige jobopslag igennem.