Magento SEO

Magento – verdens førende e-commerce platform

Magento er det førende system inden for e-commerce i verden. Dette CMS system henvender sig til webshoppen og større e-commerce platforme. De mange muligheder og funktionaliteter for udvikling af Magento webshop giver dig optimalt udbytte af din webshop og e-commerce system. Magento udvikler selv deres system og skaber de bedste muligheder for dig og din webshop. I Searchmind er vi eksperter i Magento SEO og kan hjælpe dig med alle de udfordringer, som er forbundet med SEO optimeringen af din webshop. Med mange års erfaring inden for arbejdet i Magento, kan du sikkert lægge optimeringen af din webshop i vores hænder. Du kan læse meget mere om dine muligheder for håndtering og optimering af SEO i Magento i det følgende.

MULIGHEDER MED MAGENTO SEO

Dine muligheder for SEO optimering igennem Magento er mange, det handler blot om at kunne gennemskue hvad du har brug for, i forhold til din webshop eller e-commerce system. Det er nemlig ikke alle webshops, som har brug for de samme løsninger. Hos Searchmind udvikler vi individuelle pakker for optimering og håndtering af dit Magento site, så det du får matcher 100% det behov, du har for optimering. Vi har mange års erfaring med SEO i Magento og kan derfor hjælpe dig med alle de udfordringer og problemer du måtte have – og støde på.

SUPPORT

Som tidligere beskrevet, tager vi os af håndteringen og optimering af Magento SEO. For at du kan fokusere på den daglige drift af din forretning, tager vi gerne den direkte dialog med udvikleren af din webshop – og klarer arbejdet i samarbejdet med denne. Vi har stor erfaring med SEO optimering i Magento og har mange succeshistorier på denne front. Succeshistorier der varierer i tid og omfang. Søgemaskineoptimering er individuel fra webshop til webshop, hvilket betyder at omfanget af arbejde samt arbejdstid for at opnå optimalt udbytte af SEO på din Magento webshop, er forskelligt fra opgave til opgave. Vores fornemmeste opgave er nemlig at skabe det bedste udbytte for din forretning og forhåbentlig kunne maksimere din omsætning på din online tilstedeværelse. Vi hjælper dig med optimering af SEO indsatsen, uanset dennes omfang. Har du brug for en uforpligtende snak om optimering af din nuværende Magento webshop, er du mere end velkommen til at kontakte os.