ADAX

Strategi

For at sætte skub i opskaleringen, lagde vi en strategi, udarbejdede en template i Klaviyo og skabte et solidt automation-setup. Dette i tæt samarbejde med ADAX, for at sikre brandgenkendelighed, loyale kunder og en øgning i leads.

Hvad vi gør

Vi optimerede ADAX' e-mail marketing ved at udnytte deres eksisterende integration mellem Klaviyo og Shopify, der bidrog med dybdegående data. Automatiserede e-mail flows, som velkomstmails og tabt kurv, blev etableret for at øge konverteringer ved nøglepunkter i kunderejsen. Derudover forbedrede vi kundeoplevelsen med personaliseret indhold, hvilket styrkede brandloyalitet, mens vi løbende tilpassede strategien til markedet.

Resultater

Forandringerne viste hurtigt efter etableringen af de væsentligste flows, hvilket transformerede manuelle arbejdsgange til automatiseret omsætning. Derefter oplevede ADAX massiv vækst i både flow-og kampagnemail-omsætning. I dag varetager de selv arbejdet med e-mail marketing, hjulpet på vej af vores strukturerede kampagneplan og inspiration til, hvilket indhold, de kan sende ud hvornår – og til hvem.

Målsætning

ADAX & deres datterbrand UNLIMIT havde et klart mål for vores samarbejde: at skalere deres e-mail marketingindsats og skabe flere engagerede leads. Deres tal var allerede pæne og listen af leads lang, men de ønskede at udnytte deres potentiale endnu bedre.

1428%
ROI fra e-mail marketing
40%
af samlet omsætning attribueret til e-mail marketing

Testimonials

Vi henvendte os til Searchmind, for at få optimeret processerne i vores touchpoints, både pre – og post-purchase. Sammen med Searchmind så vi et stort potentiale i at få automatiseret vores e-mail marketing og samtidig gøre brugeroplevelsen bedre. Det var vigtigt for os, at give brugeren den rigtige information på det rigtige tidspunkt og skabe en personlig oplevelse.

Searchminds proaktive og analytiske tilgang har været afgørende for den vækst, vi har oplevet gennem deres automatiserede opsætning af e-mails."

Kristian Sevel
E-commerce Manager hos ADAX & UNLIMIT

Collaboration

Anna Sophie Christensen
Head of E-mail & Marketing Automation hos Searchmind

Lige fra starten har ADAX været en fornøjelse at arbejde sammen med. Vi har et godt og tæt samarbejde, hvor vi i fællesskab har skabt resultaterne og udviklet et flow-setup, der er funderet i data, indsigter og en stor mængde insiderviden. Det er altid vigtigt for mig, at komme helt tæt på brandet, for at have det bedst mulige fundament til at drive yderligere vækst – og det er i den grad blevet indfriet i samarbejdet med Kristian, ADAX & UNLIMIT."