Google Ads Specialist

Vi ser vores Ads specialister som en del af din virksomhed

Vi er et moderne og dynamisk 100% Google fokuseret bureau med speciale inden for Søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads (PPC), Content Marketing og Online PR. Vores fremgangsmåde er datadrevet, og baseret på mange års erfaring med markedsføring i Google for mellemstore, store og internationale virksomheder.

Vores Google Ads specialister går meget op i at sætte sig i kundens sted og forstå, hvordan den enkeltes forretning kører og finde ud af hvem deres målgruppe er. Det er uhyre vigtigt, for at komme korrekt i mål med optimeringen.

Hvorfor have en dedikeret Google Ads specialist?

Mange virksomheder og personer tror at de kan mestre opsætningen og optimeringen af Google Ads kampagner, selv om de blot har arbejdet med få konti eller endda kampagner. Alle vores erfaringer viser dog, at hvis man ikke tidligere har administreret Google Ads kampagner på ekspert-basis, så vil ROAS’en (Return On Ad Spend) også følge derefter.

At opsætte en Google Ads kampagne med den givende annonceringstype er forholdsvis simpelt, men at få den til at give grønne tal på bundlinjen er en kunst, som vi hos Searchmind har lært at mestre igennem en lang årrække af erfaring. Vi er også klar til at hjælpe dig!

Igennem en lang årrække, har vi hos Searchmind specialiseret os i Google Ads på de forskellige annonceringstyper. Det betyder at du er i gode hænder hos os og sikrer, at dit spend bliver grønne tal på bundlinjen og ikke blot er en omkostning.

Når du bliver kunde hos os, ser vi ikke os selv som en silent partner, der blot står for optimeringen af jeres Google Ads. Vi ser os selv som en af dine medarbejdere, der blot arbejder fra et andet kontor. Lige præcis dét, sørger for et godt og nært samarbejde, hvor al data og information bliver delt med dig og du altid ved, at du er i trygge hænder.