Et tilbageblik på året der gik i 2023

2023 går snart på hæld, og det er derfor tid til at gøre status over året, der er gået. Et år, der har budt på en masse gode stunder og milepæle, som vi både er stolte og beæret over at have opnået.

Vi har samlet nogle af de øjeblikke, der har været med til at definere 2023, og som både omfatter store og små højdepunkter. Begivenheder, der alle har sat deres præg på Searchminds’ vækstrejse og formet vores personlige og faglige udvikling.

 

Searchminds’ fødselsdag & Vinder af Børsens Gazelle-pris

Vi indledte 2023 med at markere Searchminds’ 7-års fødselsdag, hvor vi fejrede virksomhedens kontinuerlige vækst og succes gennem årene. 

En succes, der ikke blot anerkendes blandt vores kolleger og samarbejdspartnere, men også bemærkes hos Børsen. Vi er derfor stolte vindere af Børsens Gazelle-pris for fjerde gang, hvilket tydeligt understreger vores vedvarende vækst og engagement i at levere fremragende resultater for vores kunder. 

Et stort tak til teamet for deres daglige indsats og dedikation til at yde en enestående service til vores kunder og samarbejdspartnere.

 

 

Google Premier Partner 2023

Senere på året blev vores performancedrevne tilgang og konstante stræben efter faglig udvikling også afgørende for, at vi igen blev Google Premier Partner. 

Det er et partnerskab, som bidrager til gode indsigter, konstruktiv sparring og relevante værktøjer, der er med til at skabe de bedste forudsætninger for både vores team og vores kunder. 

Selvom vi tidligere har været Google Premier Partners, er det ikke et partnerskab vi tager som en selvfølge, eftersom at Google hvert år skærper kravene. Dette års fokus var særligt evnen til at skalere sine kunder, hvilket vi i høj grad er lykkes med. 

Derfor sætter vi stor pris på at kunne tilbyde disse services i samarbejde med Google til vores kunder, da det er med til at skabe de bedste forudsætninger for vedvarende resultater.

Google Premier 2023 tilbyder blandt andet:

 • Deltagelse i produktkurser og events for ledere
 • Test og adgang til betaversioner af produkter 
 • Den nyeste indsigt fra Google hver måned om forbrugeradfærd og brancherelaterede tendenser
 • Mulighed for avanceret Google Ads-support
 • Deltagelse i Premier Partner Awards

 

Google International Growth Partner 2023

I 2023 havde vi også fornøjelsen af at blive en del af Googles International Growth Program, der giver os en unik adgang til ressourcer, indsigter og viden, der hjælper os med at vækste vores kunders forretning uden for landets grænser. 

Samarbejdet bidrager til fordele, der inkluderer: 

 • Relevant dataindsigt i markeder verden over som løbende opdateres 
 • Mulighed for brugbar sparring og rådgivning med mere end +400 specialister
 • Adgang til de nyeste værktøjer, træningssesions og workshops

 

International anerkendelse til Award Shows

2023 vil også blive husket som året, hvor vi for alvor gjorde os bemærket på den internationale scene til European Search Awards & Global Search Awards, der resulterede i 6 nomineringer og 1 vinder-case i kategorien ‘Best Global PPC Campaign: Large’ til årets Global Search Awards. 

En milepæl, som vi er utrolig stolte af og betragter som et kæmpe kvalitetsstempel af det arbejde, vi udfører. 

Herunder ses de resterende kategorier, som vi blev shortlistet til ved begge awards:

European Search Awards 

 • Best use of search: Fashion (Large) – Rains
 • Best use of search (SEO): B2C (Large) – Rains

Global Search Awards 

 • Best global SEO campaign: Large – Rains
 • Best use of search – Retail/eCommerce: Large – Rains
 • Best global PPC campaign: Large – Rains (vinder-case)
 • Best low budget campaign – SEO: Large – Munk Store

Et stort cadeau til vores dygtige specialister og samarbejde med Rains og Munk Store, der har bidraget til grundlaget for succesen.

 

 

Deltagelse i særlige begivenheder

Udover vores deltagelse til de to Award Shows har vi i løbet af året også deltaget i diverse brancherelaterede events. Disse begivenheder har bidraget til ny viden i takt med, at vi har delt indsigter om, hvordan vi arbejder med digital marketing. 

Tilbage i foråret havde vi først og fremmest fornøjelsen af at deltage i Dansk Erhvervs Masterclass i ‘Cross border eCommerce growth’, hvor vi delte relevant viden om kommende trends og strategier inden for e-handel i samarbejde med Dansk Erhverv, Google og Rains. Indsigter, der satte scenen for vejen mod online international succes, hvilket vores samarbejde med Rains også illustrerer. 

Senere på året blev vi også inviteret til Klaviyo’s Partner Event i London, hvor vi tog en masse nye og spændende key-takeaways med hjem om, hvordan vi kan arbejde mere innovativt og tværfagligt med vores e-mailmarketingkunder. En tilgang, som vi sidenhen har arbejdet på at forfine og optimere yderligere. 

I november fik vi ligeledes muligheden for at deltage i Google & Elevate Life Event i Amsterdam. En interessant dag, der bød på diverse oplæg om de nyeste tendenser i branchen. Blandt oplægsholderne var Searchmind også repræsenteret, hvor der blev delt spændende indsigter om den digitale købsadfærd i Danmark. Samtidig blev vores daglige arbejde med digital marketing præsenteret, hvor vi hjælper vores kunder med at vokse på globalt og internationalt plan.

 

Faglig udvikling på arbejdspladsen

Lad os heller ikke glemme at fremhæve de betydningsfulde øjeblikke, der har udfoldet sig på arbejdspladsen i 2023!

Igen i år blev vi nomineret til Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed, som vi vandt tilbage i 2021. Selvom vi ikke tog sejren med hjem i år, betragter vi det stadig som en sejr i sig selv, at vores praktikanter trives og ønsker at nominere os. 

Vi sætter pris på deres ihærdighed og engagement, og derfor stræber vi altid efter at skabe et miljø, hvor de kan udvikle sig både professionelt og personligt.

 

I løbet af 2023 kunne vi også glæde os over fem medarbejdere, som fejrede deres 5-års jubilæum hos os. Hos Searchmind stræber vi altid efter at styrke fællesskabet, drevet af vores fælles ambitioner og værdier. Vi arbejder konstant på at skabe et arbejdsmiljø, hvor medarbejdere ikke blot trives, men også har mulighed for at udvikle sig. Disse jubilæer repræsenterer derfor ikke kun langvarig loyalitet, men også vedvarende dedikation og opbygget ekspertise, der har været afgørende for vores fælles succes.

2023 bød blandt andet også på IronMind-kurset, hvor hovedfokus var at udfordre vores mindset og tænke mere strategisk for at løse opgaver på alternative måder. Dette har haft en positiv indvirkning på optimeringen af vores daglige arbejdsprocesser. 

Yderligere udvidede vi vores viden om personlig effektivitet gennem Tine Skippers workshop, som sigtede mod at forbedre vores evne til at strukturere arbejdsopgaver på en mere effektiv måde. Indsigter, som vi vil tage med os ind i det nye år.

 

Fællesskab & de gode øjeblikke 

Men lige så meget som vi glæder os over successen på arbejdspladsen, værdsætter vi også de gode øjeblikke på hjemmefronten. 2023 har nemlig været ekstra speciel for fem af vores kollegaer, som har budt nye familiemedlemmer velkommen. Selvom det har betydet løbende barsler, deler vi glæden over vores kollegers personlige milepæle. Altid en fornøjelse at hilse på de små ansigter, når de besøger kontoret.

Og sidst, men ikke mindst, sætter vi pris på fællesskabet uden for arbejdet. Med løbende aktiviteter der bl.a. omfatter padeltennis, brætspilscafe, vinklub og Escape Room fastholder vi hyggen og fællesskabet med vores kollegaer. Dette resulterer også i vores årlige fester, hvor vi har haft fornøjelsen af vores sommerfest, efterårsfest samt årets julefrokost. 

Julefrokosten 2023 blev holdt i de fineste omgivelser på Varna Palæet, hvor vi fik uddelt forskellige priser til de kollegaer, der har gjort sig lidt ekstra bemærket i 2023. Et stort tillykke til:

 • Årets Bedste: Kollega: Amalie Adelgaard
 • Årets Humor: Anders Thomsen
 • Årets Challenger: Jacob Struve
 • Årets FællesSkaber: Annesofie Bjørnstad
 • Årets Talent: Nikolaj Ølgaard 
 • Årets Searchminder: Aske Warming

 

Vi er klar til næste kapitel i 2024!

2023 er ved at nærme sig sin afslutning, og derfor er der kun tilbage at sige tak for et spændende og begivenhedsrigt år! Et år, der har budt på både store og små sejre.

Vi glæder os til at se, hvad 2024 bringer, og vi er ikke i tvivl om, at fremtiden ser lovende ud. Derfor har vi også høje forventninger til et år præget af gode samarbejder og fokus på resultatorienteret performance sammen med vores kunder. 

Vi er klar til at intensivere vores indsats og ser frem til at opretholde og udvikle det høje niveau, der sikrer vores position som et af de førende digitale marketingbureauer i Danmark.