SEO & ADS

Backtee

Backtee er landets førende inden for performance golfudstyr, og vil gerne styrke deres brand og salg, ved at dominere søgemaskinerne. Både for SEO og Ads, da det vil styrke deres position i markedet for dem selv, men også de individuelle forhandlere der fører Backtee brandet i deres sortiment.

ADS

Backtee havde allerede nogle Google Ads konti til at køre for de individuelle lande, og havde kørt på samme måde i mange år. Da Google er kommet med mange nye tiltag og kampagnemuligheder i tidens løb, var det oplagt at lave en komplet ny struktur på deres Google Ads konto (Search 2.0), for at være sikre på alle annoncer og indsatser blev målrettet efter den helt rigtig målgruppe.

Ud over det, ville vi også styrke Backtee brandet over for brugere, der ikke nødvendigvis havde hørt om dem endnu, men spillede golf. Derfor lavede vi også en push-marketing strategi med bl.a. display og YouTube, der understøttede Backtees brand på markedet overfor allerede eksisterende kunder, men også nye. Hele Google Ads indsatsen havde en meget god effekt på alle andre kanaler også, da samtlige kanaler for Backtee voksede.

SEO

Backtee havde lavet en fin struktur for websitet, hvor deres produkter blev fundet – men kun for brugeren. Google kunne ikke læse de forskellige kategorier der måtte være, da det var interne søgninger.

Det daværende bureau anbefalede mere linkbuilding, for at det skulle komme til at performe. Vi har heldigvis de tekniske kompetencer hos Searchmind, hvorfor vi anbefalede at få lavet en ny struktur, der både ville fungere for Google og brugeren, for derefter at sætte gang i outreach, der ville støtte de nye kategorier og landingssider.

Vi stod for implementering med deres webbureau, som  viste sig at være den helt rigtige strategi og rækkefølge at penetrere Google på. Herunder kan ses, hvordan synligheden for Backtee forløb sig over det første år af samarbejdet.

Graf over synlighed

"Vi har brugt Searchmind over en lang periode, hvor vi tidligere stagnerede. Samarbejdet har været godt, hvor Searchmind har stået for hele processen med implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt."
58 %
Stigning i trafik
356 %
Stigning i synlighed
47 %
Stigning i ROAS
131 %
Stigning i omsætning

Andre resultater