luk menu

SEO workshop

BOOK EN SEO WORKSHOP ALLEREDE I DAG

Workshoppen byder både på generel gennemgang til SEO, men i høj grad også praktiske værktøjer til hvordan man selv håndterer de interne processer med SEO arbejdet, når det kommer til søgeordsanalyser, teknisk forståelse og anskaffelse af relevante og troværdige links gennem linkbuilding.

 

Niveauet kan skræddersyes Jeres kompetancer og forståelse for SEO, uanset om kendskabet er begrænset eller omfattende.

Under workshoppen gennemgår vi forskellige cases, så alle mulighed for at se effekten af en målrettet seo indsats. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller efter foredraget.

Workshoppen kan tilpasses Jeres ønsker omkring SEO, Lokal SEO, Teknisk analyse, linkbuilding eller det I ønsker at styrke Jeres kompetance indenfor.

Vi skræddersyr workshoppen, så den passer til jeres behov og niveau

Alt efter hvilket niveau I er på, vil vi skræddersy workshoppen der efter. Det kan være alt fra det helt basiske, til det mere tekniske tunge, som kun de mere enkarnerede nørder kan følge med på. Mulighederne er mange, men I vil ultimativt komme ud med flere værktøjer i bagagen.

 

Ønsker du at vi skal holde Jeres næste workshop om SEO, er du meget velkommen til at kontakte os og hører nærmere omkring mulighederne for en seo workshop.

Anders Bjerre – 2826 4789 – anders@searchmind.dk

Vil du samarbejde med os?

Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning der matcher din virksomheds behov, så du får den rette synlighed i Google, der konverterer og skaber omsætning.