fbpx
luk menu

SEO workshop

BOOK EN SEO WORKSHOP ALLEREDE I DAG

Workshoppen byder både på en generel gennemgang af SEO, men i høj grad også praktiske værktøjer til, hvordan man selv håndterer de interne processer med SEO arbejdet, når det kommer til søgeordsanalyser, teknisk forståelse og anskaffelse af relevante og troværdige links gennem linkbuilding.

 

Niveauet kan skræddersyes jeres kompetencer og forståelse for SEO, uanset om kendskabet er begrænset eller omfattende.

Under workshoppen gennemgår vi forskellige cases, så alle får mulighed for at se effekten af en målrettet SEO indsats. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller efter workshoppen.

Workshoppen kan tilpasses jeres ønsker omkring SEO, Lokal SEO, Teknisk analyse, linkbuilding eller det I ønsker at styrke jeres kompetence inden for.

Vi skræddersyr workshoppen, så den passer til jeres behov og niveau

Alt efter hvilket niveau I er på, vil vi skræddersy workshoppen derefter. Det kan være alt fra helt basis viden, til det mere teknisk tunge, som kun de mere inkarnerede nørder kan følge med i. Mulighederne er mange, men I vil ultimativt komme ud med flere værktøjer i bagagen.

 

Ønsker du at vi skal holde jeres næste workshop om SEO, er du meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om mulighederne for en SEO workshop.

Anders Bjerre – 2826 4789 – anders@searchmind.dk

Vil du samarbejde med os?

Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning der matcher din virksomheds behov, så du får den rette synlighed i Google, der konverterer og skaber omsætning.