SEO Analyse

SEO-analyse af din online tilstedeværelse

Hos Searchmind tilbyder vi en professionel SEO analyse af din hjemmeside/webshop. Analysen vil komme med en række forslag til hvordan du kan forbedre din side i forhold til dine placeringer på Google.

Når du bestiller en SEO analyse hos Searchmind gennemgår vi din side i forhold til fejl og mangler som kan gøre at dit site ikke opnår det fulde potentiale på Google. Nedenstående er et udpluk af de elementer som vi gennemgår i SEO rapporten.

  • Søgeordsanalyse med henblik på din branche
  • Duplicate content analyse
  • URL struktur
  • Teknisk kode på websitet/webshoppen
  • Døde links bliver identificeret
  • Billedeoptimering herunder fokus på alt-tags.
  • Og rigtig mange flere punkter indgår i SEO analysen.

Når du har modtaget vores SEO analyse kan du selv bestemme om du vil implementere rettelserne, eller om vi hos Searchmind skal hjælpe dig med det. En ting er sikkert, du vil modtage betydeligt mere trafik fra Google når du har fået implementeret alle rettelserne fra SEO analysen. Analysen vil blive fremsendt til dig i en SEO rapport, som giver dig overblik over alle fejl/mangler som der skal rettes.

Hvad er en SEO analyse?

En SEO analyse er en grundig gennemgang af din side, som hjælper dig med at få identificeret de fejl som din webshop/hjemmeside begår i forhold til Googles robot. Ved at ændre nogle elementer på din online tilstedeværelse vil du hæve dine placeringer på Google. Ofte ses det at det er små ting som spænder ben for dit sites performance i Google. Vi har mange års erfaring med at optimere webshops og hjemmesider, og starter derfor altid vores arbejde med en SEO analyse. Dette for at vi selv får et overblik over hvordan din online tilstedeværelse performer, men også hvor der evt. bliver spændt ben for din hjemmeside eller webshop.

Hos Searchmind har vi mere en 15 års erfaring med SEO. Derfor vil du få en SEO rapport som er gennemarbejdet af en specialist, og ikke en rapport der bliver genereret gennem et værktøj. Derfor bliver alle vores SEO rapporter lavet unikt til dig.

Du skal ikke tøve med at bestille din SEO analyse, da du kan gå glip af potentielt god trafik fra Google, som ofte resulterer i mistet salg. Ligeledes har vi stor erfaring i at brandslukke mistet trafik. Dette sker oftest for virksomheder i forbindelse med et skift af CMS systemer. Det er meget vigtigt at man her tager en SEO konsulent med ind over, da man kan miste alle sine placeringer i Google pga. nogle små fejl. Så inden det nye site lanceres anbefales det at man får udarbejdet en rapport med henblik på ens organiske placeringer i Google.

Bestil din SEO-analyse i dag – modtag rapporten i morgen

Analysen er en vigtig del af dit SEO arbejde. Kontakt os i dag og få et godt tilbud på din SEO analyse. Rapporten er henvendt til alle seriøse virksomheder som ønsker at opnå bedre placeringer gennem søgemaskineoptimering.