Webshop SEO

Mangler din Webshop SEO?

Hos Searchmind er vi specialister i at drive trafik ind til webshops. Vi har gennem tiden hjulpet rigtig mange webshops til tops i Googles organiske resultater.

Når du skal have din webshop til tops i Google er der mange elementer som du skal kigge på. Nedenstående er en liste over nogle af de elementer som du skal have fokus på, når du laver SEO på din webshop.

  • Tekster på dine landingssider
  • Landingssidernes grad af SEO optimering
  • Alder og historik på domænet
  • Links (grad af No-follow vs do-follow links samt troværdigheden af indgående links)
  • Teknisk SEO herunder eks. kannibalisme, struktur, indhold og meget mere
  • Hastigheden på dit site
  • Breadcrumps
  • URL optimering
  • og meget mere

Det er meget vigtigt, at din webshop har en SEO optimerings landingsside. Den korrekte side til dette på en webshop er kategorisiderne

Hos Searchmind kigger vi altid på dine konkurrenter, når vi arbejder med din shop. Her kan vi gennem analyse se, hvordan de har arbejdet med deres løsning. Det vigtigste er at identificere, hvor meget arbejde vi skal bruge for at slå din konkurrent og finde ud af, hvor meget SEO de får lavet på deres webshop.

Vi bruger mange forskellige software værktøjer som kan hjælpe os med at identificere problematikker i forhold til Google, når du gerne vil frem på udvalgte søgeord. Når vi investerer i disse værktøjer gør det os meget konkurrencedygtige på vores tid, og derfor betaler du ikke for timer, der bliver brugt unødvendigt på at analysere dine konkurrenter samt at finde ud af hvad din webshop mangler i forhold til SEO. Dette kan vi gøre hurtigt, og lægges det sammen med vores store erfaring med webshops, så kan vi hurtigt sortere i den store mængde data som vi får og finde SEO problematikkerne på din webshop.

HVORFOR SEARCHMIND?

Hos Searchmind er hver webshop unik. dvs. at ingen webshops har de samme problemer. Vi brænder for SEO, og udbyder kun SEO og AdWords. Derfor bruger vi store mængder af vores tid på at tage tests og opkvalificere os inden for SEO. Når du vælger Searchmind får du derfor et dedikeret bureau, der kun har fokus på din succes. Lad os sammen løfte omsætningen og trafikken gennem Google.
Vil du til tops i Google med din webshop og have lavet SEO, der virker mange år frem i tiden, så kan vi hos Searchmind hjælpe dig. Kontakt os for et godt tilbud på SEO til din webshop.